Címke: futball
Hirdetés
Pécskai István 2023.09.29.

Ki lesz az új gyirmóti fociedző?

A Gyirmót FC klubvezetése a hét elején menesztette Csizmadia Csaba vezetőedzőt, aki a nyáron érkezett a csapat élére, de 8 bajnokin csupán 3 vereséget és öt döntetlent tudott elérni. Kérdés, hogy ki lesz a végleges utóda?

Pécskai István 2023.09.29.

Ismét elfogatóparancsot adtak ki a volt győri focista ellen

Márciusban robbant a hír, hogy a Győri Rendőrkapitányság tartozás miatt körözi az Újpest, a Győri ETO, a Mosonmagyaróvár és a német Wupperthal kétszeres magyar válogatott labdarúgóját, Tokody Tibort. A volt labdarúgó feladta magát, amikor megtudta, hogy körözik, ám most ismét elfogatóparancsot adtak ki ellene – egy másik ügyben, sikkasztás miatt.

Pécskai István 2023.08.17.

Bumba jó focista az ETO-ban

Claudiu Bumba a nyáron szerződött az NB II-es ETO labdarúgócsapatába. Rövid idő alatt bizonyította, hatalmas erősítést jelentett az érkezése a feljutásra vágyó, nagy múltú, négyszeres élvonalbeli bajnok klubnak. Antonio Munoz vezetőedző csapatában egyértelműen alapembernek és vezérnek számít a háromszoros román válogatott középpályás.

Pécskai István 2023.06.12.

Szabó Ottónak gyógyírt jelentene a feljutás az élvonalba

Jubileumi esztendő az idei az ETO FC labdarúgócsapata számára, amely hatvan, negyven és tíz évvel ezelőtt is aranyérmes lett az élvonalban. Ebből az apropóból cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk az 1963-as, az 1983-as és a 2013-as felejthetetlen siker hőseit.

Ficsór Dávid 2023.05.25.

Kedvenc sportágával emlékeztek „Bubu”-ra a NAV-os kollégák

Egy kispályás futballtornával emlékeztek Balog Zoltán pénzügyőr őrnagyra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A hatcsapatos minibajnokságot a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága szervezte hagyományteremtő szándékkal.

Győr+ 2022.07.20.

43 esztendős lenne Fehér Miklós

Szerdán, 43. születésnapja alkalmából emlékeztek meg Fehér Miklósról az ETO FC képviselői. A korábbi kiváló labdarúgó 2004 januárjában vesztette életét egy portugál bajnoki mérkőzésen.

Hirdetés