Címke: futball
Hirdetés
Pécskai István 2023.08.17.

Bumba jó focista az ETO-ban

Claudiu Bumba a nyáron szerződött az NB II-es ETO labdarúgócsapatába. Rövid idő alatt bizonyította, hatalmas erősítést jelentett az érkezése a feljutásra vágyó, nagy múltú, négyszeres élvonalbeli bajnok klubnak. Antonio Munoz vezetőedző csapatában egyértelműen alapembernek és vezérnek számít a háromszoros román válogatott középpályás.

Pécskai István 2023.06.12.

Szabó Ottónak gyógyírt jelentene a feljutás az élvonalba

Jubileumi esztendő az idei az ETO FC labdarúgócsapata számára, amely hatvan, negyven és tíz évvel ezelőtt is aranyérmes lett az élvonalban. Ebből az apropóból cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk az 1963-as, az 1983-as és a 2013-as felejthetetlen siker hőseit.

Ficsór Dávid 2023.05.25.

Kedvenc sportágával emlékeztek „Bubu”-ra a NAV-os kollégák

Egy kispályás futballtornával emlékeztek Balog Zoltán pénzügyőr őrnagyra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. A hatcsapatos minibajnokságot a NAV Nyugat-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága szervezte hagyományteremtő szándékkal.

Győr+ 2022.07.20.

43 esztendős lenne Fehér Miklós

Szerdán, 43. születésnapja alkalmából emlékeztek meg Fehér Miklósról az ETO FC képviselői. A korábbi kiváló labdarúgó 2004 januárjában vesztette életét egy portugál bajnoki mérkőzésen.

Pécskai István 2021.12.16.

Sérülése után futballra éhes Kalmár Zsolt

Minden erejével küzd a felépüléséért Kalmár Zsolt. A magyar labdarúgó-válogatott és a szlovák élvonalbeli DAC játékosa áprilisban, az Andorra elleni világbajnoki selejtezőn szenvedett súlyos térdsérülést, elszakadt a keresztszalagja. Emiatt a részben hazai rendezésű, nyári Európa-bajnokságot is ki kellett hagynia. Hosszú hónapok óta tart a rehabilitációja. Az ETO korábbi középpályása bízik benne, hamarosan visszatérhet a pályára.

mti 2021.06.01.

Szoboszlai, Tóth és Spandler maradt ki a keretből

Szoboszlai Dominik mellett a kapus Tóth Balázs és a védő Spandler Csaba maradt ki a jövő hét pénteken kezdődő, részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott 26 fős keretéből.

Hirdetés