Hirdetés
Címke: futás
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.08.06.

Első Győri Zöld Futás – 2022. október 1.

Idén ősszel már második alkalommal rendezik meg a Győri Klíma Expót, amelynek kifejezett célja a környezettudatos gondolkodás erősítése. A rendezvény részeként közösségi futásra hívják a város lakóit. A részletekről Márkusné Konrád Réka, az önkormányzat Környezetvédelmi Osztályának munkatársa tájékoztatta lapunkat.

Győr+ 2022.06.26.

Éjszakai futást rendeztek Győrben

Este tíz órakor, a Tulipános iskola elől rajtolt el a mezőny, hogy a kivilágított városban, szép nyári estén teljesítse a Büchl Félmaratont.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.23.

Fussunk át a vasárnapba!

Különleges szombat éjszakai programot kínál a futás szerelmeseinek a Győr-Moson-Sopron megyei Szabadidősport Szövetség. A XX. Büchl éjszakai félmaratonra még a helyszínen is lehet nevezni, a start pisztoly 22 órakor dördül majd el a Tulipános Általános Iskola elől.

Ficsór Dávid 2022.06.10.

Ötven csapat a Zöldár emlékfutáson

2013 júniusában minden idők legnagyobb árhullámával kellett szembenézni a Duna magyarországi felső szakaszán. Több mint kétezer katona küzdött a természeti elemekkel heteken át, együttműködve a vízügyi szakemberekkel, a katasztrófavédőkkel, a rendőrökkel, valamint az otthonaikat féltő önkéntesekkel. Ennek a teljesítménynek állít emléket a sport eszközeivel a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred a „Zöldár 2013 – Összefogás” elnevezésű emlékfutással, melyet pénteken már nyolcadik alkalommal rendezett meg az alakulat. Csaknem ötven darab 7 fős csapat gondolta úgy, hogy a péntek délelőttjét a futásnak szenteli.

Kárpát Zsolt 2022.05.09.

Győrből indult tovább a toborzó futás

Május 6-án indult Budapestről és május 20-ig tart a Toborzó emlékfutás, amely összesen 219 települést érint. A váltót 24 hivatásos, szerződéses és önkéntes tartalékos katona alkotja, akik több mint 1800 kilométert tesznek meg a két hét alatt. A váltócsapat vasárnap Ménfőcsanakra érkezett, majd hétfőn délelőtt Öttevény irányába folytatódott a futás.

Győr+ 2022.04.28.

Sárkány Maraton

A Hanság lankáin, Bősárkányon teljesíthetik a 2-5-10-21 vagy maratoni távot a futás szerelmesei.

Nagy Roland 2022.04.21.

Félmaraton villanyfényes útvonalon

A győri Büchl Félmaraton az ország egyik komoly múltra visszatekintő futóversenye a 21 kilométeres távon. Az első ilyen megmérettetést 2000-ben rendezték, idén pedig huszadik alkalommal állhatnak majd rajthoz a résztvevők különleges helyszínen és szokatlan időpontban.

Győr+ 2022.04.04.

Újra lendületben a szabadidősport

Új startot vett a hazai futóélet, közel 14 000 embert mozgatott meg a hétvégén a 37. Telekom Vivicittá. A Budapest Sportiroda egyik legnépszerűbb szabadidősport-eseményének idén is a főváros és a Margitsziget adott otthont.

Tóth Vivien 2022.01.03.

Télen sem kell lemondanunk a futásról!

A kezdő futók gyakran esnek abba a hibába, hogy a hideg időjárást felhasználják mint kifogást és abbahagyják a kinti sportolást. Holott, ha hozzászoktatjuk szervezetünket az egyre hűvösebb időjáráshoz, akkor az alábbi szabályok betartásával télen sem kell az edzőtermek futópadjaira kényszerülnünk.

Ficsór Dávid 2021.12.06.

Közel hárommilliót gyűjtöttek a börcsiek

Harmadik alkalommal rendezték meg Börcsön a Jótékonysági Mikulásfutást. Az előző évekhez hasonlóan idén is olyan embereknek, családoknak kívántak segíteni, akiket nehéz helyzet elé állított az élet.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat