Hirdetés
Címke: futás
Hirdetés
Nagy Roland 2021.10.21.

Diákolimpia újratöltve

A koronavírus járvány miatt bevezetett korlátozások az iskolai sportban is éreztették hatásukat.

Katasztrófavédelem 2021.10.06.

Tűzoltóink is teljesítették az Ultrabalatont

Idén újra rajthoz állt a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományából összeállított "Győri FutOltók" csapata.

Győr+ 2021.10.02.

Szőlőcukor és futócipő

Az idei XV. NN Ultrabalaton futóverseny az ötödik alkalom, hogy a Győri Törvényszék csapata is rajthoz áll. Idén először azonban nemcsak a Győri Törvényszék elnevezésű, 13 futóból és 2 biciklis kísérőből álló csapat áll rajthoz, hanem a Reménycsapat 2021 elnevezésű, 10 futóból és egy biciklis kísérőből álló csapat is.

Győr+ 2021.09.18.

Tájfutók városszerte: 1300 sportoló érkezett

Győr ad otthont a tájfutó Rövidtávú Országos Bajnokságnak és a Sprint Váltó Országos Bajnokságnak, valamint a Magyar Honvédség Tájfutó Bajnokságát és világranglista futamokat is a városba hozták, így igencsak különleges és mozgalmas hétvége a mostani.

Ficsór Dávid 2021.09.13.

Közel 1300 futó érkezik Győrbe

Győrben rendezik hétvégén a tájfutó Rövidtávú Országos Bajnokságot és a Sprint Váltó Országos Bajnokságot, valamint a Magyar Honvédség Tájfutó Bajnokságát és világranglista futamokat is, hangzott el a belvárosban rendezett hétfői sajtótájékoztatón.

Havassy Anna Katalin 2021.07.02.

Volt győri zsaru fut a beteg gyermekekért

A Bátor Tábor Alapítvány futócsapatához tartozik Kiss Bálint, aki korábban a Győri Rendőrkapitányság állományához tartozott. Az élet azóta másfelé vitte, a szíve viszont a helyén maradt.

Ficsór Dávid 2021.06.11.

Rekordrészvétel a 18. Győri Stafétán

Egy év kihagyás után, pénteken ismét megrendezték a Győri Staféta emlékfutást a Bem téren. Az idei volt a 18. ilyen esemény, melyre rekordszámú nevezés érkezett.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat