Címke: futás
Hirdetés
Győr+ 2023.11.02.

Jön a XXVII. HORN Karácsonyi Rohanás!

A Győrben már nagy hagyománnyal rendelkező futóverseny huszonhetedik alkalommal, december 17-én várja a futás és a nordic walking kedvelőit. Rajt 10 órakor!

Földvári Gabriella 2023.10.01.

Örömfutás az egyetemen

A Széchenyi István Egyetem Uni Győr Örömfutás néven új, rendhagyó közösségi sportesemény-sorozatot indított útjára. A szombatonként zajló, mindenki számára nyitott és ingyenes eseményeken öt vagy tíz kilométer futás, illetve öt kilométer gyaloglás teljesítése közül lehet választani.

Győr+ 2023.09.18.

Fuss, fotózz, mosolyogj!

Szeptember 23-án, immár harmadik alkalommal rendezik meg a "Fuss, fotózz, mosolyogj!" elnevezésű jótékonysági élményfutást, melynek idei célja a leukémián átesett Milán támogatása és az ahhoz szükséges források összegyűjtése, hogy egy steril szobát - egy olyan helyet, ahol biztonságban és kényelemben lábadozhat - alakíthassanak ki számára.

Németh Boglárka 2023.06.30.

Rekortán sportpálya a Bem téren

Még szebb és élhetőbb lett Nádorváros szíve, a Bem tér. A népszerű park, amit fiatalok és idősebbek is szívesen használnak, a korábbi fejlesztések után most újabb beruházással gazdagodott. Elkészült ugyanis egy modern, rekortán borítású sportpálya, ami az útkezelő szervezet és a Győr-Szol közös munkáját dicséri. A körzet képviselője, dr. Dézsi Csaba András polgármester péntek délután személyesen tesztelte a fejlesztést, amiről azt mondta, jól szolgálja a jövőben a környéken élők kikapcsolódását.

Nagy Roland 2023.06.14.

Spíler – A vendég: Földingné Nagy Judit hosszútávfutó

Országos maratoni csúcsát 27 éven át nem tudta megdönteni senki, és a mai napig az ő nevéhez fűződik a legjobb magyar olimpiai helyezés a hosszútávfutók klasszikus távján. Hiába hívták fővárosi klubok, maradt Győrben, és győriként tartozott a világelitbe legalább egy évtizeden át.

Győr+ 2023.06.14.

Legendás győri maratonista a Spíler ma esti vendége

Országos maratoni csúcsát 27 éven át nem tudta megdönteni senki, és a mai napig az ő nevéhez fűződik a legjobb magyar olimpiai helyezés a hosszútávfutók klasszikus távján. A Spíler ma esti vendége Földingné Nagy Judit! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Szerző: Udvardi Anita, Futókalandorok 2023.05.15.

Sok kilométer, jó hangulat a 2. Futókalandorok Majálison

A borongós idő ellenére 30 futó állt rajthoz a 2. Futókalandor Majálison május 13-án a pinnyédi játszótéren. A futónapot a győri Futókalandorok csapata szervezte azzal a céllal, hogy egy közös programot ajánljon futóknak és családjuknak.

Nagy Roland 2023.05.10.

Majálisozás futva a Futókalandorokkal

A Futókalandorok egy olyan győri társaság, akiket a futás hozott össze, de nem csak a sportolásról, a mozgásról szólnak a találkozásaik. Május 13-án a pinnyédi erdőbe (a játszótérnél) várják az érdeklődőket egy jó hangulatú sportos majálisozásra.

Hirdetés