Címke: fürdő
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.06.22.

Dr. Dézsi: megemeljük Győrben a bölcsődei és az óvodai dolgozók munkabérét!

Ezen a héten is egymást érik a programok, mégis örömmel érkezett csütörtök reggel rádiónk stúdiójába dr. Dézsi Csaba András. A polgármester a várost érintő aktualitások mellett bejelentette, hogy augusztus 1-től 45-50 ezer forinttal megemelik Győrben a bölcsődei és az óvodai dolgozók munkabérét.

Győr+ 2023.06.17.

Nagyot szólt a nyitóbuli a fürdőnél – sok FOTÓ!

Pénteken délelőtt hivatalosan is átadták Magyarország legnagyobb fürdőberuházását, melyet este egy fergeteges nyitóbuli követett a komplexum csodálatos környezetében. Először DJ Dominique, majd a győri duó, a TNT szórakoztatta a közönséget. Szombaton pedig a fürdőzők előtt is megnyitja kapuit a létesítmény, melyről természetesen a Győr+ is beszámol!

Győr+ 2023.06.16.

Lázár János: Dr. Dézsi Csaba András számíthat a kormányra és a kormány is számít polgármester úrra!

"Dr. Dézsi Csaba András számíthat a kormányra és a kormány is számít polgármester úrra!" - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter, aki a Győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdő megnyitójára látogatott Győrbe. A rendezvényen egyúttal azt is bejelentette, hogy még ebben a kormányzati ciklusban, 2025-ben elkezdődik a Győr – Budapest autópálya hatsávosítása, kétszer három sávra bővítése

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.06.16.

Strandra megy a rádiós csapat

Június 17-én hivatalosan is megnyitja kapuit a Győri Vízi Élménypark, erről az eseményről pedig mi sem szeretnénk lemaradni. A Győr+ Rádió helyszíni játékokkal, nyereményekkel, és persze valódi slágerekkel készül a nyitónapra.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.09.

Történelemmel átitatott fürdőparadicsom nyílik

Parádés megnyitó kíséretében vehetik birtokba a győriek és a városba látogatók a Győri Vízi Élményparkot. Június 16-án Dj Dominique indítja az ünnepi hétvégét, majd este a TNT zenekar koncertezik a komplexumnál. Június 17-én aztán kitárja kapuit a létesítmény – erről is beszélt péntek reggel a Győr+ Rádióban Kovacsics Imre és dr. Dézsi Csaba András.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.08.

Dr. Dézsi: továbbra is bevonjuk az embereket a döntéshozatalba!

Parkolás, csapadékvíz elvezetés, tömegközlekedés – ezek a kiemelt témák is szóba kerültek csütörtökön rádiónk stúdiójában, az első nyári, polgármesteri viziten. Dr. Dézsi Csaba András a találkozón úgy fogalmazott, hogy minden területen folyamatosan zajlanak a munkálatok, de továbbra is fontos, hogy a győriek jelezzék problémáikat, észrevételeiket, ez a nyitott városháza program célkitűzése.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.26.

Szeles: Kemény, feszes gazdálkodás mellett haladtunk!

Vizit vizitet követett ezen a héten a Győr+ Rádióban, hiszen csütörtökön dr. Dézsi Csaba András után, pénteken Szeles Szabolcs látogatott stúdiónkba. Az alpolgármester elsősorban gazdasági témákat érintett, végezetül nem maradhatott el a labdarúgás sem.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.25.

Dr. Dézsi: az a dolgom, hogy segítsem a győriek életét!

Az utolsó tavaszi vizitre érkezett a polgármester rádiónk stúdiójába, ahol a tőle megszokott őszinteséggel válaszolt a kérdésekre. Dr. Dézsi Csaba András vallja, hogy városvezetőként az az elsődleges feladata, hogy a győriek érdekeit képviselje, segítse az itt élők mindennapjait, ezért is fontos, hogy folyamatosan kommunikáljon a fiatalokkal és a idősekkel egyaránt.

Győr+ 2023.05.23.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Finisben a fürdő!

Óriási érdeklődés övezi a Hét Tengeri Csillagos Vízi Élménypark és Gyógyfürdő nyitását, melyre hamarosan sor kerül, június 17-től ugyanis már várja a fürdőzni vágyókat a modern, minden igényt kielégítő komplexum. Mi más is adhatná közéleti magazinunk, a Nyakkendő nélkül legújabb adásának témáját mint éppen hazánk legújabb és leginnovatívabb fürdőprojektje. Kovacsics Imre, a SPA Hungary Holding vezérigazgatója volt Knézy Jenő vendége.

Győr+ 2023.05.23.

Nyakkendő nélkül Knézy Jenővel – Ilyen lesz az új győri fürdő!

2023. június 17-e valószínű történelmi dátum lesz Győr életében, hiszen az utóbbi évtizedek legkomolyabb beruházása nyitja meg kapuit a városban. Magyarország legmodernebb és leginnovatívabb fürdőprojektjéről szól a Nyakkendő nélkül következő adása is, ahol Kovacsics Imrével, a SPA Hungary Holding vezérigazgatójával beszélget a műsorvezető, Knézy Jenő. Premier kedden a Győr+ TV és a gyorplusz.hu felületén 19:25-től!

Hirdetés