Címke: fürdő
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2021.12.15.

Az új élményfürdő a régió érdekeit szolgálja

A Győrben épülő új élményfürdő nem csak a város, de az egész régió érdekeit szolgálja, hangzott el azon a bejáráson, ahol a város két országgyűlési képviselője térségbeli polgármestereknek mutatta be a készülő beruházást. Simon Róbert Balázs és Kara Ákos tucatnyi településvezetővel közösen járták be a területet. A Modern Városok Program keretében egyedülálló élményfürdő készül a korábbi strand területén, 21, 3 milliárd forint kormányzati támogatással. A munkák jól haladnak, a fejlesztés pedig a tervek szerint 2023 nyarára készülhet el.

Győr+ 2021.06.03.

Javult a hazai természetes fürdőhelyek vizének minősége

A minősített hazai természetes fürdőhelyek 92 százaléka kapott jó vagy kiváló besorolást, míg a kifogásolt természetes fürdővizek száma 9-ről 6-ra csökkent az elmúlt évben a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) közelmúltban elkészült értékelése szerint.

Kárpát Zsolt 2021.05.17.

A Rába Quelle lett a Bábolnai Fürdő üzemeltetője

A Bábolnai Strand és Termálfürdő üzemeltetésére kiírt közbeszerzési eljárást a Rába Quelle Győr nyerte meg. A három pályázó közül a győri cég ajánlata volt a legkedvezőbb- mondta hétfőn a szerződés aláírásán Dr. Horváth Klára, Bábolna polgármestere. Kovacsics Imre a Rába Quelle ügyvezetője kiemelte, egy családbarát fürdőt szeretnének kialakítani.

Hirdetés