Címke: fogyókúra
Hirdetés
Tóth Vivien 2022.01.19.

Farsangi fánk, ami a diétába is beilleszthető

A farsangi szezon megérkeztével eljött a fánksütés időszaka is, ami a diétázóknak eddig csak a sóvárgásról szólt. Azonban ha néhány hozzávalót egészségesre cserélünk, és bő olaj helyett a sütőbe toljuk be ezeket a finomságokat, akkor rengeteg kalóriát spórolhatunk és még az egészséges életmódba is beilleszthető.

Tóth Vivien 2021.11.15.

Jótékony teák a hidegebb napokra

Az egyre hűvösebbre forduló időjárásban nincs is jobb, mint egy csésze gőzölgő teával átmelegedni. Számos teaféle kapható a piacon, azonban ahogy a fajtájuk, úgy a szervezetünkre gyakorolt hatásuk is eltérő. Cikkünk segítségével megtudhatod, hogy a kedvenc teád milyen jótékony hatással bír.

Tóth Vivien 2021.11.05.

Az édesburgonya elképesztő hatásai

Az édesburgonya még mindig nem ér fel népszerűségben a hagyományos burgonya szintjére, köszönhetően a megosztó íze és a borsos ára miatt. Azonban ha szeretnél az egészségedért tenni és egészségesebben étkezni, akkor érdemes gyakrabban fogyasztani a kincset érő tápanyagai miatt.

Győr+ 2021.08.02.

Hogyan érdemes megszabadulni a túlsúlytól?

A NÉBIH tavaly májusban 3000 fő bevonásával végzett reprezentatív kérdőíves felméréséből kiderült, hogy a vizsgálatban résztvevők 24,1 százaléka a COVID járvány első hulláma alatt átlagosan 3 kilogrammot hízott.

Hirdetés