Címke: felajánlás
Hirdetés
Győr+ Rádió 2022.02.28.

Győrben is összefogtak a jó szándékú civilek

A győriek már sokszor bebizonyították, hogy ha össze kell fogni egy nemes célért, akkor elsőként nyújtják a kezüket. Múlt hét óta az ukrán-orosz háború körül mozognak a mindennapok, és sajnos egyre több civil áldozatról, nincstelenül menekülő családok százezreiről szólnak a hírek.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.03.

Gárdonyi Iskola: 100 év, 100 fa, 100 bagoly

Meglepetés ajándékot kapott a Gárdonyi Géza Általános Iskola. Az idén 100 éves intézmény néhány nappal ezelőtt 100 fát ültetett a jubileum tiszteletére, ezúttal pedig több, mint 100 darab bagolyfigurát kaptak az iskola egykori diákjától, Horváth Ferenctől. Feri bácsi 20 év alatt komoly bagoly gyűjteményt halmozott fel, ám most szívesen válik meg figuráitól. A kisebb-nagyobb baglyok egy részét a Gárdonyinak, másik részét pedig a Bagolyvár gyermekotthonnak ajánlotta fel a gyűjtő, aki a diákoknak kis előadást is tartott arról, miért érdemes bármit is gyűjteni.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.02.

Száz darab ingyen kondibérlet győri iskolásoknak

100 darab bérletet ajánlott fel egy győri konditerem helyi iskolások számára. A mintegy 2 millió forint értékű ajándékot pénteken, a Városházán adták át jelképesen a Győri Szakképzési Centrum főigazgatójának. A felajánlást, a város sportot is felügyelő alpolgármestere is üdvözölte.

Hirdetés