Címke: felajánlás
Hirdetés
Győr+ 2023.05.22.

Ugye nem felejtette el? Fontos határidő jár le hétfőn!

Lejár hétfőn éjfélkor a személyi jövedelemadó (szja) bevallási határideje, az adóhivatal összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos NAV Infóvonal 20 óráig hosszított nyitvatartással várja a tervezettel, bevallással, 1+1 százalékkal kapcsolatban segítséget kérőket - hívta fel a figyelmet a hivatal.

Győr+ 2023.05.17.

Csak egy kattintás, másnak azonban sokat jelent!

Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek. A NAV a honlapján közzétette azon civil szervezetek adószámát, valamint a vallási közösségek és a Nemzeti Tehetség Program technikai számát, amelyekre érvényes felajánlás tehető.

MTI 2023.03.23.

Május 22-ig lehet rendelkezni az szja 1+1 százalékáról

A személyi jövedelemadó egy plusz egy százalékának felajánlásáról május 22-ig lehet rendelkezni - hívta fel a figyelmet a NAV, hangsúlyozva: a felajánlás csak néhány percet vesz igénybe, a támogatott szervezeteknek pedig óriási segítséget jelentenek ezek az adóforintok.

P. Csapucha Adrienn 2023.03.22.

Fuss a struccal, hogy segíthess!

A Gyermek Intenzív Terápiáért Alapítvány szervezésében jótékonysági futófesztivál lesz Győrben, április 23-án az Aranypart II-n. Bár a rendezvény kabalafigurája egy strucc, mi sem dugjuk homokba a fejünket, sőt, segítünk és mellé állunk a kezdeményezésnek, hogy az akció elérje célját, és egy új lélegeztetőgépet kapjanak a beteg gyerekek.

Kárpát Zsolt 2023.01.05.

Bejött a jótékony Therápia

Sikeresen zárult a Therápia üzlet karácsonyi jótékonysági akciója. A győri kereskedés advent időszakában minden eladott palack rövid ital árából 100 forintot ajánlott fel a Szent Cirill és Method Alapítvány Gyermekek és Családok Átmeneti Otthonának.

Győr+ Rádió 2022.02.28.

Győrben is összefogtak a jó szándékú civilek

A győriek már sokszor bebizonyították, hogy ha össze kell fogni egy nemes célért, akkor elsőként nyújtják a kezüket. Múlt hét óta az ukrán-orosz háború körül mozognak a mindennapok, és sajnos egyre több civil áldozatról, nincstelenül menekülő családok százezreiről szólnak a hírek.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.03.

Gárdonyi Iskola: 100 év, 100 fa, 100 bagoly

Meglepetés ajándékot kapott a Gárdonyi Géza Általános Iskola. Az idén 100 éves intézmény néhány nappal ezelőtt 100 fát ültetett a jubileum tiszteletére, ezúttal pedig több, mint 100 darab bagolyfigurát kaptak az iskola egykori diákjától, Horváth Ferenctől. Feri bácsi 20 év alatt komoly bagoly gyűjteményt halmozott fel, ám most szívesen válik meg figuráitól. A kisebb-nagyobb baglyok egy részét a Gárdonyinak, másik részét pedig a Bagolyvár gyermekotthonnak ajánlotta fel a gyűjtő, aki a diákoknak kis előadást is tartott arról, miért érdemes bármit is gyűjteni.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.02.

Száz darab ingyen kondibérlet győri iskolásoknak

100 darab bérletet ajánlott fel egy győri konditerem helyi iskolások számára. A mintegy 2 millió forint értékű ajándékot pénteken, a Városházán adták át jelképesen a Győri Szakképzési Centrum főigazgatójának. A felajánlást, a város sportot is felügyelő alpolgármestere is üdvözölte.

Hirdetés