Hirdetés
Címke: evezés
Hirdetés
Győr+ 2022.05.26.

Hallgatóival ír sporttörténelmet az evezős sikertréner

Az elmúlt nyolc évben hétszer nyerte el Az év edzője díjat Alföldi Zoltán, a Győri Atlétikai Club (GYAC) evezős szakosztályának trénere, a Széchenyi István Egyetem oktatója. A szakember a közelmúltban a 2021-es év legjobb felnőtt- és utánpótlásedzője címet is átvehette.

Bajzát Zsuzsi 2022.04.29.

Evezzünk együtt, hazai vizeken!

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség hosszú évek óta komoly hangsúlyt fektet a szakmai munka mellett a szabadidős vízi sportok népszerűsítésére is. Május 7-én Győrben startol az a 8 állomásos túrakupa, amelyen amatőr, és profi sportolók is megmérettethetik majd magukat.

Szigeti Sándor 2022.03.07.

Győri lány az ország legjobb evezőse

Nem a vizek nagy barátja, mégis ő az ország legjobb női evezőse. A tavalyi győztestől tudta meg, hogy elnyeri a címet. Igazi csapatjátékos, aki egyik fő erősségének azt tartja, hogy ha kell, megküzd akár a saját félelmeivel is. Fehérvári Eszterrel, a GYAC kiváló sportolójával beszélgettünk.

Szigeti Sándor 2022.02.28.

Győri ezüst az ergométeres világbajnokságon

Fehérvári Eszter, a GYAC evezős szakosztályának kiválósága ezüstérmet szerzett a hétvégi ergométeres világbajnokságon, a női könnyűsúlyú U23-as korosztály 2000 méteres mezőnyében.

Szigeti Sándor 2022.02.18.

Ergométeres OB-t rendeznek Mosonmagyaróváron

Most hétvégén Mosonmagyaróváron rendezik meg a 32. Magyar Evezős Ergométeres Országos Bajnokságot. A GYAC evezős szakosztálya népes delegációval képviselteti magát a rangos viadalon.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat