Címke: evezés
Hirdetés
Győr+ 2022.08.16.

Már a vb van a kétszeres Európa-bajnok hallgató célkeresztjében

Szabó Bence, a Széchenyi István Egyetem sport- és rekreációszervezés szakos hallgatója a szolnoki Furkó Kálmánnal párban, címét megvédve aranyérmet szerzett könnyűsúlyú kettesben a müncheni multisport Európa-bajnokság evezős versenyén vasárnap. A fiatal sportoló kiemelte: az intézmény nagyon sokat segít neki abban, hogy össze tudja egyeztetni tanulmányait és az élsportot, s ez is szükséges volt a sikerhez.

MTI 2022.08.14.

Győri aranyérem a Multisport EB-n

A Szabó Bence, Furkó Kálmán egység címét megvédve aranyérmet szerzett vasárnap könnyűsúlyú kettesben a müncheni multisport Európa-bajnokság evezős versenyén.

MTI 2022.08.09.

München lesz a kontinens sportfővárosa

Csütörtöktől jövő vasárnapig München ad otthont a második multisport Európa-bajnokságnak, melynek keretében kilenc olimpiai sportág kontinensviadalát rendezik meg egy helyen, nagyjából egy időben. A magyarok hét sportágban - asztaliteniszben, atlétikában, evezésben, kajak-kenuban, kerékpárban, tornában és triatlonban - lesznek érdekeltek.

Győr+ 2022.07.23.

Jubileumi evezős verseny az Aranyparton

145 évvel ezelőtt alakult meg az első evezős szakosztály Győrben. Ebből az alkalomból evezős versenyt rendeztek szombaton az Aranyparton.

Mics Flóra 2022.07.22.

145 éves a győri evezés

Az első győri evezős egyesület 145 évvel ezelőtti megalakulására emlékezünk most szombaton, július 23-án. Vendégünk Papp Oszkár, a Győri Atlétikai Club elnöke.

Győr+ 2022.05.26.

Hallgatóival ír sporttörténelmet az evezős sikertréner

Az elmúlt nyolc évben hétszer nyerte el Az év edzője díjat Alföldi Zoltán, a Győri Atlétikai Club (GYAC) evezős szakosztályának trénere, a Széchenyi István Egyetem oktatója. A szakember a közelmúltban a 2021-es év legjobb felnőtt- és utánpótlásedzője címet is átvehette.

Hirdetés