Hirdetés
Címke: evezés
Hirdetés
MTI 2021.07.23.

Pétervári-Molnár negyeddöntős egypárevezésben

A megnyitó napjának reggelén a magyarok is bemutatkoztak a tokiói olimpián: Pétervári-Molnár Bendegúz második lett az egypárevezősök első előfutamában, s ezzel bejutott a szám hétfői negyeddöntőjébe.

Győr+ 2021.05.13.

Az Eb-arany után az olimpiáért küzd a Széchenyi-egyetem hallgatója

A hétvégi svájci kvalifikációs versenyen szeretné kiharcolni az olimpiai szereplés jogát könnyűsúlyú kétpárevezésben Szabó Bence, a győri Széchenyi István Egyetem hallgatója. A fiatal sportoló – aki Európa-bajnoki aranyéremmel a tarsolyában utazott ki az alpesi országba – azt mondja, felkészülésében fontos szerepet játszik az egyetem támogatása is.

Kárpát Zsolt 2021.05.03.

Európa-bajnok evezőst és edzőjét köszöntötték

Az olaszországi evezős Európa-bajnokságon aranyérmet szerző Szabó Bencét és edzőjét, Alföldi Zoltánt köszöntötték a Győri Városházán. A GYAC színeiben versenyző Szabó Bence, szolnoki evezős társával, Furkó Kálmánnal könnyűsúlyú kettesben áprilisban lett Európa-bajnok. A győri sportoló mindent megtesz azért, hogy az Európa-bajnoki cím után olimpiai kvótát is szerezzen.

Nagy Roland 2021.04.20.

Szabó Bence történelmi aranya

A GYAC evezőse, Szabó Bence a szolnoki Furkó Kálmánnal egy hajóban, könnyűsúlyú kettesben aranyérmet szerzett az Európa-bajnokságon, az olaszországi Varesében. Ez a győri evezőssport 140 éves történetének első felnőtt kontinensbajnoki címe.

Győr+ 2021.03.06.

A sport győri ünnepe

Két évtized is eltelt már, hogy Pálfalvi Gábor, győri rádiós szerkesztő egy helyi kis stúdióból útjára indította a Győr város legeredményesebb sportolóinak és szakvezetőinek elismeréséről szóló ünnepséget, amelyet tavaly szeptemberben szerettek volna megtartani, ám a járványhelyzet miatt végül most márciusban rendeztek meg, zárt ünnepségen.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat