Címke: evezés
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.09.11.

Szenzációs győri ezüstérem az evezős vb-n!

Szenzációs versenyzéssel két év alatt a második felnőtt világbajnoki ezüstérmét szerezte meg a kiváló győri evezős, Szabó Bence, aki „most vagy soha” hangulatban várja a tavaszi olimpiai pótkvalifikációs küzdelmeket.

Győr+ 2023.08.27.

Győri ezüst az U23-as evezős EB-n

Ezüstérmet nyert a Bridge Henry, Szőllősi Balázs összeállítású férfi könnyűsúlyú kétpárevezős egység vasárnap a Krefeldben rendezett U23-as Európa-bajnokságon. Fehérvári Eszter ötödik lett.

Győr+ 2023.07.12.

Történelmi győri siker az evezősök országos bajnokságán

A hétvégén rendezték az evezősök Országos Bajnokságát a szegedi Maty-éren. A Győri Atlétikai Club 120 fővel és 58 versenyhajóval utazott a versenyre. Az edzőkön, versenyzőkön komoly teher volt, hiszen eddig zsinórban kilencszer lett a klub az év evezős csapata.

MTI 2023.07.06.

Győri arany és bronz az evezős OB nyitónapján

A Győri AC mindkét hajóegysége dobogóra állhatott a férfi könnyűsúlyú kormányos nélküli négyesek versenyében a Szegeden zajló evezős országos bajnokság nyitónapján.

Győr+ 2023.04.24.

Húsz győri érem a szegedi válogatón

Szeged adott otthont az evezősök első válogató versenyének. A Győri AC-ból 31 sportoló vett részt serdülő, ifjúsági, U23-as és felnőtt korosztályban, akik összesen 11 arany-, 8 ezüst- és 1 bronzérmet szereztek. A felkészítő edző Alföldi Zoltán és Nagy Gábor volt.

Győr+ 2023.04.17.

Alföldi Zoltán ismét az év edzője lett

Kiváló munkájáért nyolcadszor jutalmazták Alföldi Zoltánt, aki a Magyar Evezős Szövetség gálaünnepségén megkapta a 2022-es év legjobb edzőjének járó elismerést. A győri Széchenyi István Egyetem oktatója, a Győri Atlétikai Club trénere fontos láncszeme mind a versenyzők által elért példátlan eredményekhez vezető felkészülésnek, mind a sportág hallgatókkal történő megismertetésének.

Szigeti Sándor 2023.03.30.

Tavaszi kajakünnepre készül Győr

A Mosoni-Duna Túraverseny a kajak-kenu sport tavaszi ünnepe, egyben szezonnyitó rendezvénye, amellyel elrajtol a 2023-as Hazai Vizeken programsorozat. Az eseményre ezúttal is több száz érdeklődőt várnak.

Hirdetés