Címke: évértékelő
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.11.30.

Évértékelő az Ipartestületben

Évértékelő ünnepséget tartott a Győri Ipartestület. A Zöldfa étteremben rendezett eseményre a tagságon kívül ellátogatott dr. Dézsi Csaba András polgármester, Dr. Pető Péter, a vármegyei közgyűlés alelnöke, valamint a térség több kistelepülésének polgármestere.

Szigeti Sándor 2023.05.09.

Takarékos, de jó évet zárt a győri törvénykezés

Az illegális migrációval kapcsolatos eljárások felfelé húzzák a büntetőügyek számát Győrben, és komoly spórolással fékezték meg rezsiszámláikat a bíróságok – többek között ez derült ki a Győri Törvényszéken kedden megtartott sajtótájékoztatón.

Győr+ 2023.02.18.

Orbán: bevezetjük a kedvezményes vármegye-bérletet!

Huszonnegyedik alkalommal tartott évértékelőt Orbán Viktor, ezúttal a Várkert Bazárban. A miniszterelnök beszédében a háborúról, és az általa okozott nehéz gazdasági helyzetről is beszélt, de több bejelentést is tett a kormányfő, így kiderült az is, hogy a tömegközlekedés tekintetében bevezetik a kedvezményes vármegye-bérletet!

Győr+ 2023.02.18.

Szombaton tartja évértékelőjét Orbán Viktor

Ez lesz a huszonnegyedik alkalom, hogy ebben a formában tart beszédet a miniszterelnök. Idén különösen nagy várakozás előzi meg az évértékelőt, tekintettel az ukrajnai háborúra, a nyomában kialakult gazdasági válságra, az elhibázott brüsszeli szankciókra, az egész világon megnövekedett energiaárakra, valamint a háborús inflációra. Kövesse nálunk élőben!

Ficsór Dávid 2023.01.19.

Mozgalmas, kihívásokkal teli évet zárt a Bercsényi

Mozgalmas és kihívásokkal teli évet zárt 2022-ben a Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum. Németh Zsolt az intézmény igazgatója a Győr+ Médiának elmondta, hogy komoly elvárásokat fogalmaztak meg magukkal szemben az év elején, amiknek igyekeztek is megfelelni.

Győr+ 2023.01.18.

Szakmai sikerek egész sora a Pálffyban

Közeleg az első félév vége, a Pálffy Miklós középiskola pedig szakmailag igazán erős félévet, sőt évet tudhat maga mögött.

Németh Boglárka 2023.01.18.

Intenzív lesz 2023 a városrendészeknek is

2023-ban is folytatják a kemény munkát a városrendészek Győrben. 2022-ben is azért dolgoztak, hogy a város rendben legyen, lakói pedig biztonságban érezhessék magukat. Miletics Mór, a szervezet szakmai igazgatója úgy fogalmazott: a városrendészet maga a rend, amelynek célja, hogy a közterület védelmi feladatok mellet úgy dolgozzanak, hogy az egyéb rendvédelmi szervek munkáját is segítsék és kiegészítsék.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.01.18.

Szinte meg sem érezték a válságot a Gábor Lászlóban

Szinte meg sem érezték az elmúlt év második felében begyűrűzött energiaválságot a Gábor László Szakképző Iskolában. Ezt mondta az intézmény igazgatója a Győr Plusznak. Árvai Zsolt kiemelte, a közelmúltban energetikai korszerűsítés zajlott náluk, így, persze kellő spórolás mellett, de a korábbihoz hasonló, normális kerékvágásban zajlik az oktatás. A Gábor Lászlós diákok rengeteg szakmai sikert értek el 2022-ben és a duális partnerek is kitartanak az intézmény mellett, így idén is sikeres évben bíznak az iskolában.

Hirdetés