Címke: Európai Unió
Hirdetés
Győr+ 2022.06.17.

Célzott program segítségével jutottak munkához

Befejezéséhez közeledik Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának és konzorciumi partnereinek a helyi foglalkoztatás elősegítését célzó, európai uniós támogatással megvalósult projektje.

Győr+ 2022.05.23.

Magyarok Európáért: Győrbe került az egyik díj

A minden év május 9-én tartott Európa-nap az európai béke és egység ünnepe. Az idei Európa-nap alkalmából Bólya Boglárka, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára és Zupkó Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője adta át Budapesten a Magyarok Európáért díjat.

MTI 2022.04.05.

Elindítják a jogállamisági eljárást Magyarország ellen

Az Európai Bizottság hivatalos értesítést küldött Magyarországnak arról, hogy elindítja az európai uniós források folyósítását a jogállamisághoz kötő úgynevezett feltételességi mechanizmust - jelentette be Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke kedden Strasbourgban az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén.

mti 2022.03.29.

Oltási igazolvány: mentességet kapnak a kiskorúak

A kiskorúak mentességet kapnak az oltási igazolványokra vonatkozó, 270 napos elfogadási időszak alól - derült ki az Európai Bizottság által jóváhagyott, a koronavírus elleni védettséget bizonyító uniós igazolványról szóló rendelet kedden közzétett módosításából.

Győr+ 2022.03.25.

Mariupol romokban, több várost visszafoglaltak az ukránok – cikkünk frissül!

Orbán Viktor miniszterelnök elutasította Volodimir Zelenszkij ukrán elnöknek az Európai Tanácsban Magyarországgal szemben megfogalmazott követeléseit. Mariupol romokban hever, míg több várost visszafoglaltak az ukránok. Pénteken is kövesse figyelemmel folyamatosan frissülő hírfolyamunkat, melyben a háború 30. napjáról tudósítunk.

Hirdetés