Címke: Európai Unió
Hirdetés
Győr+ 2023.09.13.

Új családpolitikai intézkedéseket hoz a kormány

„Mit miért tesz a kormány?" címmel tart sajtótájékoztatót Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A szokásos, csütörtöki időpont helyett azért van szerdán a Kormányinfó, hogy az idei Demográfiai Csúcsról ne tereljék el a figyelmet.

Havassy Kata 2023.07.22.

A háború meteorütközésként térítette el pályájáról a gazdaságot, de a nehezén túl vagyunk

Három év alatt "két meteorral is összeütköztünk": először 2020-ban a Coviddal, amelyet valahogy kivédett az ország és gyorsan visszatért a saját maga számára kijelölt útra, de 2022-ben jött a háború, amely letérítette a pályájáról - jelentette ki Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján tartott előadásában.

Győr+ 2023.07.11.

A kormány nem engedi a migránstáborok építését

Magyarország nem fogja végrehajtani az EU migrációs döntéseit, nem fogadják el a kötelező kvótát, és nem fogadják el a „migránsgettók”, migránstáborok építésére vonatkozó kötelezettséget sem – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Bécsben rendezett magyar-osztrák-szerb migrációs csúcstalálkozón.

MTI 2023.07.07.

Orbán Viktor: Magyarország nem fogja végrehajtani az EU migrációs döntéseit

Magyarország nem fogja végrehajtani az EU migrációs döntéseit, nem fogadják el a kötelező kvótát, és nem fogadják el a "migránsgettók", migránstáborok építésére vonatkozó kötelezettséget sem - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Bécsben rendezett magyar-osztrák-szerb migrációs csúcstalálkozón.

Győr+ 2023.06.30.

Orbán: a teljesítőképességünk határán vagyunk!

Rendhagyó módon, az uniós csúcsról, Brüsszelből jelentkezett be Orbán Viktor a Kossuth Rádió reggeli műsorában. A miniszterelnök a kötelező migrációs kvótáról, a háborúról és az Európai Unió költségvetési vitájáról is beszélt pénteken.

Hirdetés