Hirdetés
Címke: ETO FC
Hirdetés
Pécskai István 2022.06.19.

„Verebes József jobb edző volt, mint Udo Lattek”

Immáron négy évtized eltelt azóta, hogy a Rába ETO futballcsapatának játékosai Győr hőseivé váltak. A gárda látványos és közönségszórakoztató játékkal, a „Mágus” becenevet kiérdemlő Verebes József irányításával bajnoki címet nyert az élvonal 1981–82-es idényében. A jubileum kapcsán lapunk cikksorozatot készít, amelyben a legendás együttes tagjai, a hozzájuk közel álló személyek és a szurkolók elevenítik fel emlékeiket.

MTI 2022.05.31.

Nem sikerült a bravúr, bajnok a Fradi

A Ferencváros megvédte címét a női labdarúgó NB I-ben, mivel 3-1-re nyert az ETO FC Győr otthonában a döntő második mérkőzésén, kedden.

Győr+ 2022.05.27.

Fradi siker a bajnoki döntő első felvonásában

Az első félidőben vezetéshez jutott a hazai pályán szereplő és címvédő Fradi, amely a második félidőben aztán háromszor is bevette az ETO kapuját a Simple Női Liga elsőségéért vívott párharc első mérkőzésén. A végeredmény 4-1 lett.

Győr+ 2022.05.21.

Újra történelmet írtak a győri lányok

Az ETO FC női labdarúgócsapata története során először jutott be a bajnokság döntőjébe, ahol a Ferencváros lesz a győri lányok ellenfele.

Pécskai István 2022.04.23.

„A gyerekek krétával írták fel a nevünket a mezükre”

Immáron négy évtized eltelt azóta, hogy a Rába ETO futballcsapatának játékosai Győr hőseivé váltak. A gárda látványos és közönségszórakoztató játékkal, az ikonikussá vált mesteredző, a „Mágus” becenevet kiérdemlő Verebes József irányításával bajnoki címet nyert az élvonal 1981–82-es idényében. A jubileum kapcsán lapunk cikksorozatot készít, amelyben a legendás együttes tagjai elevenítik fel emlékeiket.

Győr+ 2022.04.23.

Nagy sorozat vár a női csapatra

A Simple Női Liga 17. fordulójában újabb rangadó vár az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapatára, ugyanis Miskolcra látogat, ahol a DVTK együttesével mérkőzik meg, szombaton 15 órától.

Győr+ 2022.04.16.

Húsvéti pontok a hölgyeknek

Folytatódtak a válogatott szünet után a Simple Női Liga küzdelmei, ahol az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata hazai pályán fogadta az Astra gárdáját.

Győr+ 2022.03.30.

A Fradi ellen jutott a kupadöntőbe az ETO

A Simple Női Kupa elődöntőjében zöld-fehér rangadót rendeztek, ahol az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata a címvédő FTC gárdáját fogadta, és Tiffany Cameron két szenzációs góljával megnyerte a mérkőzést, és készülhet a döntőre.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat