Címke: ETO FC
Hirdetés
Győr+ 2023.04.22.

Kitartóan küzdöttek a lányok, de elmaradt a bravúr

Zöld-fehér rangadóra került sor a női labdarúgó Simple Liga 18. fordulójában. Az élvonalbeli bajnokság jelenlegi második helyezettje, az ETO FC Győr együttese, a listavezető Ferencváros csapatát fogadta a stadionban, a mérkőzés végül a fővárosiak győzelmével zárult.

Győr+ 2023.04.18.

Rangadó előtt az ETO női focicsapata

A Simple Női Liga előző fordulójában az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata magabiztos győzelmet aratott a DVTK otthonában, amivel tovább őrzi második helyét a tabellán a Ferencváros mögött.

Pécskai István 2023.04.16.

„Az ellenfél szurkolói mindenhol megtapsoltak minket”

Jubileumi esztendő az idei az ETO FC labdarúgócsapata számára, amely hatvan, negyven és tíz évvel ezelőtt is aranyérmes lett az élvonalban. Ebből az apropóból lapunk cikksorozatot indít, amelyben bemutatjuk az 1963-as, az 1983-as és a 2013-as felejthetetlen siker hőseit.

Győr+ 2023.04.10.

Az ETO hazai pályán kapott ki az MTK-tól

Hazai pályán lépett pályára húsvéthétfőn az ETO FC Győr labdarúgócsapata az NB II-ben. A zöld-fehérek az MTK Budapest együttesét fogadták az ETO Parkban, és 2-1-es vereséget szenvedtek.

Győr+ 2023.03.26.

Győzelmet érő Siklér-dupla

A Simple Női Liga 15. fordulójában a MOL Fehérvár FC gárdáját fogadta a győri csapat. Az élvonal második helyén álló ETO, nagy szélben, küzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be újabb győzelmét.

Pécskai István 2023.03.09.

Bajnoki rajt: a döntőbe jutás a célja az ETO női focicsapatának

A hétvégén folytatódnak a női labdarúgó-NB I küzdelmei, az ETO FC Győr szombaton 14 órakor hazai környezetben fogadja a Haladást. A táblázaton a második helyen álló győri csapat komoly célokkal vág neki a tavaszi szezonnak. Az együttes az elmúlt idényhez hasonlóan szeretne bejutni a bajnoki döntőbe, s a finálé két meccsén is diadalra törne.

Győr+ 2023.02.11.

Hatot rúgtak az Austria Wiennek a győri lányok!

Negyedik felkészülési mérkőzését játszotta az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, amely Bécsben lépett pályára az Austria Wien vendégeként, és nagy szélben kiütéses győzelmet aratott.

Győr+ 2023.02.02.

Bacsa és Vincze távozik az ETO-tól

A labdarúgó-NB II-ben szereplő ETO FC a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Bacsa Patrik és Vincze Ádám távozik az együttestől.

Hirdetés