Címke: étel
Hirdetés
Győr+ 2023.05.04.

Panír: Töltött sertésszűz 

A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.

Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Bakonyi harcsa „Koksza” módra

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.

Németh Boglárka 2023.02.28.

Győri rászorulóknak is segít az ételfutárcég és az élelmiszerbank

Győrben élő rászorulóknak is segít az egyik országosan ismert ételfutárcég és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület. Az ételkiszállítással és élelmiszer forgalmazással is tevékenykedő vállalat a megmaradt vagy rövid lejáratú termékeit juttatja el az élelmiszerbankkal összeköttetésben lévő karitatív szervezeteken keresztül a nélkülözőknek, erről egy sajtótájékoztatón számoltak be kedd délelőtt.

Győr+ 2022.12.22.

“Koksza” ünnepi receptjei

Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.

J. Kovács Andrea 2022.12.17.

Karácsony ételpazarlás nélkül

A karácsonyról a családi összejövetelek mellett mindenkinek a finom ételek és sütemények jutnak eszébe. Ünnepek előtt a magyar családok több tízezer forintot hagynak a boltokban, így nem csoda, hogy karácsony után harminc százalékkal nő a szemét mennyisége, vagyis ennyivel többet pazarolunk. Hogyan lehet ételpazarlás nélkül ünnepelni? – kérdeztük Herman Etelkát, a Környezetvédelmi Osztály vezetőjét.

Győr+ 2022.11.28.

Gesztenyesütés otthon, egyszerűen

Az adventi időszakban egyre gyakrabban járja át az utcákat, tereket a karácsonyi vásárok egyik kedvelt finomságának, a sült gesztenyének a finom illata. Jó hír, hogy az otthonunkba is becsempészhetjük ezt az utánozhatatlan illatot, néhány egyszerű praktikát követve mi magunk is könnyedén elkészíthetjük a sült gesztenyét.

Győr+ 2022.10.17.

Hentes tokány parasztos burgonyával

A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.

J. Kovács Andrea 2022.07.30.

Meleg étel minden napra

A magányosan elfogyasztott ebéd, és az egy személyre való főzés problémájára is van megoldás.

Kárpát Zsolt 2022.06.15.

Csirkemell Polpetti

Koksza séf ezúttal ismét olaszos ízekkel kombinál.

Hirdetés