Címke: esőzés
Hirdetés
Győr+ 2023.08.11.

Zavartalan a Rába árhullámának levonulása Győrnél – FÓTÓK!

A Rába árhullám levonulása továbbra is zavartalan, melynek tetőzése pénteken délután várható Győr térségében. A vízügyi szakemberek folyamatosan figyelik a helyenként megjelenő árvízi jelenségeket, de különösebb probléma nem jelentkezett.

MTI 2023.08.07.

Áradás: több száz embert evakuáltak Ausztriában és Szlovéniában

Ausztria és Szlovénia több körzetében is bevetették a katasztrófavédelmet vasárnap a napok óta tartó heves esőzések és áradások, valamint a csapadék okozta földcsuszamlások miatt. A szlovén miniszterelnök vasárnap bejelentette, hogy segítséget kért a szomszédos országoktól és az EU polgári védelmi mechanizmusát is értesítette.

MTI 2023.06.14.

Kevés lesz a cseresznyetermés, új fajtákra van szükség

Miután az átlagosnál jóval kevesebb cseresznye terem idén a tavaszi fagyok miatt, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) új, a magyarországi időjárást bíró fajtakínálat kialakítását és használatát sürgeti a hazai klímán nem alkalmas mediterrán fajták helyett.

Győr+ 2023.05.19.

Elindult az apadás, így áradtak a folyók Győrben!

Rengeteg csapadékmennyiség hullott az elmúlt napokban térségünkben, az esőzés miatt a Mosoni-Duna és a Rába vízszintje is jelentősen megemelkedett. A Duna péntek hajnalban tetőzött - erről is beszélt a Győr+ Médiának Máthé-Tóth Péter.

Győr+ 2023.05.17.

14 baleset egy nap alatt

Győr-Moson-Sopron vármegye területén a rendőrök a tegnapi nap folyamán 5 személyi sérüléssel járó, illetve 9 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Hirdetés