Címke: eső
Hirdetés
Győr+ 2023.11.28.

Menjünk a biztosra: ne maradjon otthon az esernyő kedden!

Keddre egy ciklon hoz országos csapadékot. Az Északi-középhegységben és térségében havas eső, havazás várható, de néhol akár ónos eső is előfordulhat. Az ország többi részén esőre kell készülni.

Győr+ 2023.11.27.

Vártuk a telet? Esőt és havat hoz a mediterrán ciklon!

Hétfőn többnyire felhős vagy borult időre van kilátás, de késő délelőttig lehetnek még kevésbé felhős tájak, illetve időszakosan elvékonyodik a felhőtakaró. Helyenként előfordulhat hószállingózás, északnyugaton néhol havas eső, ónos eső is, de napközben az északkeleti harmad kivételével esőre vált át a csapadék típusa.

Győr+ 2023.11.20.

Szerdán tör ránk ismét a fagyos levegő

Újabb hét köszönt ránk, és az időjárásnak eszében sincs lassítani. Újabb frontok érik el a térségünket, és már a hét elején sem lesz két ugyanolyan időjárást hozó nap.

Győr+ 2023.11.15.

Feltámad a szél, kisüt a Nap a front mögött

Az éjszakai kiadósabb esőt követően szerdán változóan felhős-napos időben lesz részünk, helyenként eső, zápor továbbra is kialakulhat, néhol akár az ég is megdörrenhet.

Győr+ 2023.11.04.

Egy nap szünet a frontok között

Szombaton délelőtt még elsősorban a Dunától keletre fordulhat elő kisebb eső, zápor; ezt követően csökken a felhőzet mennyisége és változóan felhős-napos időre van kilátás. Este a Dunántúlon ismét felhők érkeznek és kisebb esőre is számítani kell. Nyugaton délutántól feltámad a délies szél, 13 és 19 fok közé melegszik a levegő.

Győr+ 2023.11.03.

Itt a Ciaran viharciklon, szeles, csapadékos időt hoz!

Franciaországban több mint egymillió lakás maradt áram nélkül a Ciaran viharciklon miatt, az ország északnyugati partján, Bretagne-ban 207 km/órás széllökést mért csütörtök hajnalban a Francia Metorológiai Szolgálat. Ciaran tovább halad Európa belseje felé, hidegfrontja pénteken minket is elér, igaz már jóval szelídebb formában. 60-70 km/órás széllökések így is többfelé lehetnek az országban.

Hirdetés