Címke: értéktár
Hirdetés
MTI 2023.10.20.

Hungarikum lett a lángos és a székelykapu

Két új elemmel, a székelykapuval és a lángossal bővült a Hungarikumok Gyűjteménye a Hungarikum Bizottság döntése értelmében - közölte az Agrárminisztérium.

Kárpát Zsolt 2022.09.27.

Újabb szigetközi kincsek az értéktárban   

A II. Szigetköz Tájegységi Értéknapot Győrzámolyon rendezte meg a Szigetköz Natúrpark Egyesület. Az eseményen a résztvevő települések megmutathatták természeti, kulturális és gasztronómiai kincseiket is.

Németh Boglárka 2022.04.09.

Gyűjtemény Győrzámoly kincseiből

Nagy nap volt a mai Győrzámolyon, ugyanis a település "kincsestárának" könyvbemutatóját tartották meg a falu sportcsarnokában. A Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár mintájára a település saját értéktárat hozott létre, amelyben Győrzámoly jellegzetességeit gyűjtötték össze. Az értékekről egy exkluzív kiadvány is készült, ezt egy kiállítással egybekötve mutatták be az érdeklődőknek és a helyieknek szombat délután.

Ficsór Dávid 2021.12.10.

Az év utolsó megyei közgyűlését tartották

A 2021-es esztendőben utoljára ülésezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés. Az esemény díjátadással kezdődött, hiszen Németh Zoltán, a szervezet elnöke elismeréseket nyújtott át Puklér András törzszászlósnak és Czövek Csaba főtörzsőrmesternek, akik a X. Balesethelyszínelő Országos Versenyen képviselték megyénket és első helyezést értek.

Földvári Gabriella 2021.09.19.

Töltsük meg Győr kincsesládáját!

Valamennyi értékkel bíró helyi – legyen az szellemi, emberi, tárgyi vagy természeti – kincsünket szeretnénk összegyűjteni, lajstromba venni és bemutatni. Győr bővelkedik épített és természeti szépségben, szellemi termékben, tárgyi javakban, megannyi helyi hagyomány, ünnep, kiemelt rendezvény kötődik hozzá.

Kárpát Zsolt 2021.05.28.

Megyerikum lett a Győri ETO

Közel nyolc hónapi kényszerű szünet után újra összeült a Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság.

Hirdetés