Címke: eon
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.11.25.

Okos közvilágítást kap a Góré-dűlő és Rabkert

Teljes áramhálózati rekonstrukciót hajt végre és új közvilágítást épít ki az E.ON Győr délnyugati részén az egyre bővülő lakosságszámú zártkerti övezetben, a Góré-dűlő, a Rabkert és a Fazekas-vermek térségében.

Havassy Anna Katalin 2023.06.22.

Miklós, Panka és Lilike lett a mosonszentmiklósi kisgólyák neve

Különleges élményben lehetett része kedden a Mosonszentmiklósi Kormos István Óvoda, Bölcsőde és Konyha csoportjainak, hiszen a gyermekek megfigyelhették, a szakemberek miként gyűrűzik meg a gólyafiókákat és még nevet is adhattak a madaraknak.

Zombai-Kovács Ákos 2022.10.10.

Őzike utca: megemelik a trafót, hogy ne álljon vízben

Régi probléma oldódik meg Pinnyéden, ahol megemelik az Őzike utcai transzformátorállomást. Az E. ON azért döntött így, mert amióta leaszfaltozták az utcát a csapadékvíz rendszeresen a trafóház alatt gyűlt össze, emiatt pedig sokszor volt áramkimaradás a környéken. Szeles Szabolcs alpolgármester, a körzet képviselője kezdeményezte a beavatkozást, a munkát pedig az áramszolgáltató szakemberei végzik el, hétfőn és kedden. A költségeket közösen állja a cég és a város, az önkormányzati rész Szeles Szabolcs képviselői keretéből valósult meg.

Győr+ 2022.08.02.

Tovább diktálhatjuk az óraállást

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. és az E.ON Áramszolgáltató Kft. a 2022. augusztus 1-jei árváltozáshoz kapcsolódóan minden érintett ügyfelének lehetőséget biztosít a mérőállás bediktálására, ezért ennek határidejét augusztus 15-ig meghosszabbítják.

Győr+ 2021.03.25.

Húsvéti megállókkal készült az áramszolgáltató az ünnepekre

A húsvéti ünnepre feldíszített megállókkal lepte meg az utasokat az E.ON Hungária Csoport, többek között Győrben is. A várakozók háromdimenziós virtuális tojást festhetnek vagy kedves nyuszifüles fotókat készíthetnek, sőt a Széll Kálmán téri buszmegállóban a tradicionális locsolás is várja a hölgyeket. Az ünnepi hangulatú megállók közkívánatra április 15-ig várják az arra járókat két budapesti és székesfehérvári, győri és pécsi helyszíneken.

Győr+ 2021.03.16.

Csaknem 4500 fészektartóval várja az E.ON a gólyákat

Idén tavasszal is a madarak védelmére kihelyezett fészektartókkal várja a gólyákat az E.ON Hungária Csoport. Korábban összesen 4 399 védőeszközt telepítettek, idén márciusra újabb 48 került fel az oszlopokra az energiacég szolgáltatási területein. A már meglévő fészektartókat ellenőrizték, ha kellett, cserélték a szakemberek, hogy a visszatérő madarak biztonsággal használhassák azokat és az áramellátás zavartalanságát se veszélyeztessék.

Pulai Sarolta 2021.03.05.

Az áramszolgáltató segített a gólyapáron

Már több mint tíz éve rendszeresen visszatér fészkébe és családot alapít a győrszentiváni fehérgólya-pár. Az elmúlt időszakban azonban a madarak fészkét tartó oszlop teljesen elhasználódott.

Hirdetés