Címke: elismerés
Hirdetés
Győr+ 2022.09.08.

Jubileumi elismerések és kerek születésnap

Vezetői értekezletet tartott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a megyében működő négy katasztrófavédelmi kirendeltség vezetői és a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok parancsnokai, valamint a megyei vezetők részvételével.

Győr+ 2022.09.07.

Harmincöt éve a vízügyért

Az ÉDUVIZIG igazgatósága minden évben adományoz „35 éves vízügyi szolgálatért” ezüst emlékérem kitüntetést és oklevelet az ennyi időt a vízügyi ágazatban eltöltött kollégáinak szakmai életútjuk elismeréseként.

Győr+ 2022.08.19.

Elismerték a legelhivatottabbakat

A Belügyminisztériumban és a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság székházában is ünnepséget tartottak tegnap állami ünnepünk, augusztus huszadika alkalmából.

Pécskai István 2022.08.13.

„Tősgyökeres kismegyeri család a miénk”

Dr. Rendi Ferenc Péter „Kismegyer szolgálatáért” díjas, aki a győri településrész közösségi életében végzett, kiemelkedő munkájáért vehette át a díjat a közelmúltban.

Farkas Mónika 2022.07.24.

A jóság örök körforgása

Az idei Szent László-érmes Malasits Zsolt Ferenc műveiben mindig nagy odaadással vall a szeretetről, a szerelemről és az ember útkereséséről az Isten által teremtett világban. Művészetét alapvetően a spiritualitás, a szakralitás és a magyar történelmi hagyományok bemutatása jellemzi. Vallja, igenis képesek vagyunk a Szent László-i örökséget magunkévá tenni és továbbörökíteni, hiszen sokan vágyják a tisztes, becsületes és biztonságos életet, ehhez azonban őszinte és jó tettekre van szükség.

Pécskai István 2022.07.17.

„Soha nem azért cselekedtem jót, hogy kitüntetésben részesüljek”

Két évvel ezelőtt vehette át a „Gyirmót Szolgálatáért” díjat Koller József. Évtizedek óta tartó társadalmi szerepvállalása mellett, elévülhetetlen érdemei vannak a Gyirmót labdarúgócsapatának 1993-as megalapításában. Noha már nyugdíjas, épületgépészettel foglalkozó cégét továbbra is irányítja, emellett alelnökként tanácsaival és meglátásaival segíti a focigárdát.

Pécskai István 2022.07.17.

„Győrért, az itt élő emberekért megtisztelő feladat dolgozni”

A Győr Sportjáért díjat követően a győri önkormányzat Szent László-éremmel tüntette ki Pálfalvi Gábort. A város vezetése Győr sporthagyományainak ápolása terén végzett példaértékű munkáját, több évtizedes, magas színvonalú sportszakmai tevékenységét, a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány, valamint az Ovifoci Klub megalapításában és működtetésében vállalt meghatározó szerepét ismerte el.

Győr+ 2022.07.17.

Magyar cukrász a világ második legjobb fagylaltkészítője

A Gelato Festival a napokban hirdette ki a világ legjobb fagylaltkészítőit. A nemzetközi ranglista második helyezettje Fazekas Ádám lett a pisztácia gyümölcsfagylaltjával. A magyar cukrászmester eredménye már a nemzetközi sajtót is bejárta.

J. Kovács Andrea 2022.07.10.

A siker titka a tisztességes munka

Nagy meglepetés és óriási megtiszteltetés a Szent László-érem Radek Józsefnek, a Palatia Nyomda tulajdonosának. Bár ő kapta, de mögötte áll a család és a munkatársak, akikkel együtt gondolkodnak, dolgoznak.

Havassy Anna Katalin 2022.07.03.

„Nem szeretek unatkozni!”

Az idei Szent László-díjasok között szerepel Csepi László ezredes, polgári védelmi felügyelő is, aki hosszú évtizedek óta kimagasló színvonalon látja el feladatát. Három lány boldog édesapja, nem szereti, ha nincs feladata, és soha nem hiányzott neki a jogosítvány. Fogalom lett a városban, mert egy biztos: a „CsepiLacira” lehet számítani!

Hirdetés