Hirdetés
Címke: elismerés
Hirdetés
MTI 2021.09.22.

Nyolcvannyolc magyar élelmiszert díjaztak

Nyolcvannyolc magyar élelmiszert díjazott idén a brit Great Taste Awards, közülük három termék a maximális három csillagot, további huszonöt élelmiszer pedig két csillagot nyert el.

Győr+ 2021.09.01.

Rangos díj a győri egyetem munkatársának

Némethné Farkas Katát, a győri Széchenyi István Egyetem Oktatásszervezési Igazgatóság Felnőttképzési Központ vezetőjét Családokért díjban részesítette Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter államalapításunk ünnepe alkalmából. Amint azt a díjazott mondta, a kitüntetés több évtizedes munka és a falak közti szellemiség újabb elismerése.

Németh Boglárka 2021.08.31.

Szakképzésért díjat nyert a Hild oktatói testülete

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium rangos elismerését nyerte el a Hild József Építőipari Technikum oktatói testülete. Az eredmény azért is különleges, mert a díjat általában egy oktató szokta megkapni, most azonban az egész oktatói testületet kitüntették.

Győr+ 2021.08.25.

Díjjal köszönték meg a Széchenyi István Egyetem önkénteseinek munkáját

A győri kórház vezetése a Petz Aladár Kórházért díjjal ismerte el a Széchenyi István Egyetem önkénteseinek a járványidőszak során tanúsított erőfeszítéseit a Semmelweis-napon. Az Egyetemi Szolgáltató Központ és a Hallgatói Önkormányzat szervezőmunkájának, valamint a hallgatók áldozatos helytállásának is nagyban köszönhető, hogy Győr-Moson-Sopron megyében sikerült megbirkózni a pandémiával.

Földvári Gabriella 2021.08.19.

Tisztikeresztet kapott a bencés igazgató

A győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium igazgatója Tóth Konstantin atya a mai napon Áder János köztársasági elnöktől a "Magyar Érdemrend Tisztikeresztje" kitüntetést vehette át.

J. Kovács Andrea 2021.07.12.

Éjszakai ügyeletben ismerte meg Győrt

Dr. Papp Magdolna révfalusi háziorvos a Semmelweis-nap alkalmából Győr Város Egészségügyéért kitüntetést vehetett át. A mosolygós, csupa szív doktornővel a jeles alkalom apropóján beszélgettünk.

Győr+ 2021.06.22.

A Köszönet-díjból senki sem maradhat ki

A koronavírus elleni harc az egészségügyi és szociális dolgozók számára igazi próbatétel volt. Ezt a munkát ismerte el dr. Dézsi Csaba András polgármester Köszönet-díjjal.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat