Címke: elismerés
Hirdetés
MTI 2023.12.02.

Prima Primissima: mutatjuk kik az idei díjazottak!

Idén is tíz kategóriában vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői a Müpában megtartott pénteki gálaesten.

Kárpát Zsolt 2023.12.01.

Konkrét – Sikertörténet: van igény a tanúsítványra!

Hitelesség, szakmaiság, minőség - ez a három hívó szó volt az alapja a kamarai védjegynek, melyet 2015-ben úttörőként indított el a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. Az öt lépcsős folyamat eredményeként a napokban, ünnepélyes keretek között 107 vállalkozás vehette át a tanúsítványt.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.11.30.

Győri a legszebb stand

Győri lett az ország legszebb piaci standja. A Vásárcsarnokok és Piacok Együttműködési fóruma korábban, a Nyitott Piacok Napja alkalmából hirdette meg a felmenő rendszerű versengést, amiben előbb a győri, majd az országos versenyt is Markó Vendel nyerte meg. A zöldség-gyümölcskereskedő azt mondta, sok munka van egy szép stand folyamatos rendben tartásával, de megéri a fáradság.

Győr+ 2023.11.29.

Rangos elismerés: az egyetem három oktatóját tüntették ki

A győri Széchenyi István Egyetem három docense, dr. Lanczendorfer Zsuzsanna, dr. Erdős Csaba és dr. Szabó Zsolt Roland vehetett át tehetségsegítő munkájáért Mestertanár Aranyérmet az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Zeneakadémián megtartott ünnepségén.

Győr+ 2023.11.27.

A legszebb, a legvirágosabb, ezért vagyunk érdemesek a díjra!

Az év minden időszakában csodálatosan pompáznak városunk utcái. Nem véletlen, hogy a 30. Virágos Magyarország országos fődíját, a 30.000 főnél nagyobb városok kategóriájában Győr városa nyerte el az idén. Van mire büszkének lennünk, fotósunk O. Jakócs Péter gyönyörű képei bizonyítják, hogy Győr méltó az elismerésre.

Szigeti Sándor 2023.11.19.

Plácido Domingo és Mádl Ferenc is a vendége volt

Kiemelkedő gasztronómiai munkájának elismeréseként Győr-Belváros Szolgálatáért díjat vehetett át a város és a környék egyetlen Michelin Guide-ajánlással rendelkező éttermének alapító-tulajdonosa, Szabó László.

Mireider Máté 2023.11.19.

Különleges hangszerrel ismerték el RockMilady munkáját

RockMilady már hosszú évek óta üde színfoltja Győr zenei életének. A fiatal zenészt azonban nem csak városunkban hallgatják: dalait és feldolgozásait az online térben már közel 40 millióan tekintették meg.

Győr+ 2023.11.17.

Az Audi Hungaria ismét Magyarország legvonzóbb munkahelye

Ismét az Audi Hungaria vehette át a Magyarország Legvonzóbb Munkahelye díjat, melyet az összesített mezőnyben és az autóiparági munkáltató kategóriában elért első helyezésével érdemelt ki. A díj alapjául a PwC Magyarországon végzett online kutatása szolgált, mely több mint 80 000 válaszadó munkahely-választási preferenciáit tükrözi.

Hirdetés