Címke: együttműködés
Hirdetés
Győr+ 2023.12.02.

A biztosítási piac megkerülhetetlen reformere adott elő az egyetemen

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elnök-vezérigazgatója tartott motivációs előadást a győri Széchenyi István Egyetem hallgatóinak, amiben életútján keresztül engedett betekintést a biztosítási szakma múltjába és jelenébe. Előadásában kiemelte a szektor fiatalításának fontosságát és az iparág nyújtotta kivételes lehetőségeket.

Győr+ 2023.11.20.

Szoros partnerségben: ösztöndíjakat adtak át az egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem és a Magyar Telekom Nyrt. hosszú évek óta kitűnő partnerséget ápol egymással. Az együttműködés fontos eleme, hogy a cég ösztöndíjjal támogatja az intézmény kiválóságait. A napokban megtartott átadóünnepségen két alap-, egy mester- és egy doktori képzésben részt vevő hallgató vehette át az elismerést.

Győr+ 2023.11.17.

Tovább bővítette együttműködéseit az egyetem

„Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai” címmel rendezték meg a 39. Óvári Tudományos Napot a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karán. Az eseményen az intézmény együttműködési megállapodást írt alá a Caola Kozmetikai és Háztartás Vegyipari Zrt.-vel és a Ceres Holding Zrt.-vel.

Győr+ 2023.10.31.

Együttműködéssel ismét a magyar honvédelem szolgálatába állhat a Rába

A RÁBA Nyrt. és a nemzetközi viszonylatban is jelentős török hadiipari vállalat, a Nurol Makina egyetértési megállapodást írtak alá október 31-én kedden. A megállapodás keretében megvizsgálják egy vegyesvállalat létrehozását kooperációs gyártási együttműködés céljával.

MTI 2023.10.03.

Szijjártó: Németország fontos szövetségese és stratégiai partnere Magyarországnak

Németország fontos szövetségese és stratégiai partnere Magyarországnak, így az elmúlt évtizedek alatt kiépített sokoldalú kapcsolatrendszer nemzetgazdaságokat, településeket, a kulturális, az oktatási és a tudományos szférát, illetve baráti közösségeket fűz össze - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Győr+ 2023.09.13.

Az egyetem fejlődésével ismerkedett az ingolstadti ifjúsági jégkorongcsapat

A Széchenyi István Egyetem nemzetközi és sportkapcsolatai erősítésének jegyében az intézménybe látogatott Győr testvérvárosa, Ingolstadt U20-as jégkorongcsapata. A fiatal sportolók megismerték a győri universitas modern infrastruktúráját és az általa kínált sokszínű lehetőségeket is.

Szöveg és fotó: Audi Hungaria Iskolaközpont 2023.09.06.

Az Audi Hungaria Iskolaközpontban is megkezdődött a tanév

A tanévnyitó ünnepség hagyományosan a német és a magyar himnuszokkal indult, majd Havassy Tünde, az Audi Hungaria Iskola Intézményfenntartó és Működtető Közalapítvány elnöke üdvözölte az iskolai közösséget és a meghívott vendégeket.

Győr+ 2023.08.31.

Együttműködik a SZE és a thyssenkrupp Automotive

Közös kutatásokat, szabadalmakat, illetve spinoff vállalkozások megvalósítását is eredményezheti a győri Széchenyi István Egyetem és a thyssenkrupp Components Technology Hungary együttműködési megállapodása, amelyet az egyetem által alapított Tudományos és Innovációs Park projekthez kapcsolódva írt alá a két fél augusztus 31-én.

Győr+ 2023.08.30.

Biztosítási és pénzügyi szaktanácsadói szakirányú képzést indít a SZE

A Széchenyi István Egyetem együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia Csoporttal és a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-vel, amelynek eredményeként tovább bővül az intézmény képzési palettája. A biztosítási és pénzügyi szaktanácsadói szakirányú képzés a győri egyetemen indul el elsőként az országban.

Hirdetés