Hirdetés
Címke: egyetem
Hirdetés
MTI 2022.07.21.

Este hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási ponthatárokat

Ma este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. A diákoknak Budapesten és az ország több városában ponthatárváró rendezvényeket tartanak.

Németh Boglárka 2022.06.28.

Névtábla Jordán László emlékére

A város önkormányzata és a Bencés Diákok Győri Egyesülete emléktáblát állított Dr. Jordán László, jogász, győri bencés öregdiák, lokálpatrióta emlékére. A táblát-amely a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium oldalfalára került-kedd délután avatták fel.

Győr+ 2022.03.28.

Lendületet kapott a győri egyetemen Baumgartner Zsolt

A magyar sportrajongók büszkén emlékeznek rá, és nem felejtik 2004 nyarát, amikor Baumgartner Zsolt Indianapolisban megszerezte a Forma-1-es történelem első, s mindmáig egyetlen magyar pontját. Azt azonban kevesen tudják, hogy a pilóta a győri Széchenyi István Egyetemen kapott új lendületet jövője továbbépítéséhez, miután kiszállt a Minardi csapat autójából. A száguldó cirkusz magyar sztárja alma materébe látogatott, és érdeklődésünkre élete új fejezeteiről mesélt, amelyben családja mellett most az agrárium és a Michelin-csillagos szakácsok rendelései játsszák a főszerepet.

Győr+ 2022.03.24.

Már vidéken is lehet jelentkezni az MCC Egyetemi Programjára

A felsőoktatásban tanulóknak szóló Egyetemi Program (EP) Budapest mellett már Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Győrben is elérhető. Ezekben a vidéki egyetemvárosokban április 24-ig lehet jelentkezni a különböző iskolák ingyenes jogi, nemzetközi, közgazdasági, média, társadalom- és történelemtudomány, valamint pszichológia képzéseire.

Földvári Gabriella 2022.02.28.

A Győri Egyetemei Zenekar hangversenye

Március 3-án, csütörtökön 18 órakor lesz a Győri Egyetemi Zenekar és Kórus idei első hangversenye az Egyetemi Hangversenyteremben (Kossuth u. 5).

mti 2022.02.11.

A győri egyetemet méltatta Palkovics László

Magyarországon még nincs igazi tudományos és innovációs park, de ennek a modellje működik, a győri Széchenyi István Egyetem az elsők között értette meg a létjogosultságát és kezdte el építeni zalaegerszegi kutatás-fejlesztési bázisát - fogalmazta meg Palkovics László pénteken Zalaegerszegen, az egyetem két épületének bokrétaünnepségén.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat