Címke: egyetem
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.09.22.

Előadássorozat az egyetemen

Tervezzünk holdbázist! címmel tíz részből álló előadássorozat kezdődött a Széchenyi Egyetemen. Az előadó Barla Ferenc fizikus, Bonis Bona díjas Templeton mentor. Az első alkalommal az űrkutatás kezdetei volt a téma.

P. Csapucha Adrienn 2023.08.31.

Sportosan a nyárvégi viziten: „Minden győri egyformán fontos!”

Sport, sport és még több sport. Jellemezhetnénk így is az utolsó nyári polgármesteri vizitet, melynek fő témáját az újonnan alakult egyesület, a klubélet fellendítése, valamint a sporthoz kapcsolódó beruházások adták. Dr. Dézsi Csaba András a Győr+ Rádióban úgy fogalmazott, sok tehetséges sportolóval büszkélkedhet városunk, Győrben pedig mindenki egyformán fontos!

Győr+ 2023.08.30.

Terjeszkedik a Széchenyi István Egyetem

Zalaegerszegen és Budapesten alakít ki tudományos és kutatás-fejlesztési campust a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány szervezete, ahol az új struktúrában működő innovációs és üzletfejlesztési holding, a hozzá tartozó cégek mellett helyet kapnak külső vállalkozások, partnerek is. Mindez erősíti az együttműködések hatékonyságát, jelentősen növeli a Széchenyi Egyetemi Csoport térségi hatását és a tudományos fejlődés ipari hasznosulását eredményezi.

Pulai Sarolta 2023.08.30.

Fantasztikus hangulattal vette kezdetét a gólyahét

Több száz elsőéves hallgatótól volt hangos az Egyetemi Csarnok szerda délután. Hivatalosan is megkezdődött a gólyahét a Széchenyi István Egyetemen. A győri felsőoktatási intézménybe közel 5000 hallgató nyert felvételt az idei szemeszterben.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.18.

Több mint 50 cég kínálta karrierlehetőségeit

Karrierbörzét rendeztek a Széchenyi István Egyetemen, ahol az intézmény több mint 50 partnere vett részt és kínálta állás-, esetleg gyakornoki lehetőségeit. A börze fő célja - csakúgy, mint az elmúlt években - az volt, kapcsolatot alakítson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a program célcsoportja az egyetemi hallgatók mellett diplomásokkal, pályakezdőkkel és szakképzett fiatalokkal bővült ki. A karrierbörzén ezúttal is rengeteg volt az érdeklődő, az Új Tudástér épülete állásra, vagy gyakornoki helyre pályázókkal telt meg.

Ficsór Dávid 2023.01.26.

Közeleg a felsőoktatási jelentkezés határideje

Február 15-ig adhatják be jelentkezésüket a végzősök a felsőoktatási intézményekbe. A diákok nagy része már tudja, hol szeretné folytatni tanulmányait, de vannak olyan is, akik az utolsó pillanatig kivárnak.

Hirdetés