Hirdetés
Címke: egészségügy
Hirdetés
Győr+ 2019.11.15.

Nem csak sportolóknak segítség

Hiánypótló magánberuházást adtak át a győri ETO Park Hotel épületében november 15-én, pénteken. A Rába Medical Center névre keresztelt diagnosztikai központban a régió sérült sportolói és betegei kaphatnak gyors és kiváló minőségű ellátást.

Hajba Ferenc 2019.11.08.

Szívzörej és leukémia

A Vény nélkül adásának témái: veszélyes-e a szívzörej a gyerekeknél, gyógyítható-e a leukémia?

MTI 2019.11.05.

Jövő héttől a patikákban az oltóanyag

Jövő hét végén már a patikákban lesz az influenza elleni oltóanyag, a rizikócsoportba tartozók és a 60 év felettiek számára az 1,3 millió adag ingyenes vakcina már elérhető - közölte az egészségügyért felelős államtitkár kedden Budapesten.

Nagy Dóra 2019.11.02.

Beteg gyerekeknek segíteni kiváltság

Működik egy alapítvány Győrött, amiről a legtöbb szülő, nagyszülő hallott. Tudják, hogy nagyon kedves emberek dolgoznak azért, hogy mosolyt csaljanak a gyerekek arcára. A Lurkó Alapítvány beteg gyerekek figyelmét igyekszik elterelni vidám játékkal, hogy gyorsabban menjen a gyógyulás. A lurkós csapatnak további önkéntesekre van szüksége.

MTI 2019.11.01.

Nem megfelelő szappan okozta a fertőzést

Gyenge volt a kézmosó szappan, így kerülhetett szalmonella a majonézbe a hajdúsámsoni iskola főzőkonyháján - számolt be az M1 aktuális csatorna péntek délutáni Híradójában a szeptemberi fertőzés ügyében indított vizsgálat eredményéről.

győr+ 2019.10.11.

Séta reménnyel és szolidaritással

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja. Pénteken délután hídsétán és a témában tartott konferencián hívták fel a társadalom figyelmét Győrben is a betegségre, a megelőzésre.

MTI 2019.10.07.

Sejtkutatásért hárman kapják az orvosi Nobel-díjat

A sejtkutatás területén elért eredményeiért két amerikai és egy brit tudós, William Kaelin, Gregg Semenza és Peter Ratcliffe kapja az idei orvosi-élettani Nobel-díjat - jelentették be hétfőn a stockholmi Karolinska Intézetben.

Zombai-Kovács Ákos 2019.10.05.

Nőgyógyászok „csúcstalálkozója”

A szervezet kiemelt feladatának tartja a fiatal szakemberek képzését, a mostani összejövetel pedig arról szól, hogy a pályájuk kezdetén álló nőgyógyászok is beszámolhatnak eddigi eredményeikről.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat