Címke: egészség
Hirdetés
Győr+ | Illusztráció: Depositphotos 2023.01.26.

Tegyük szebbé az időskort!

Alzheimer Café találkozót tartanak február 2-án 17 órától a Hotel Rábában. (Árpád út 34.).

Győr+ 2023.01.23.

NAV: a személyi kedvezményhez szükséges orvosi igazolásról

A személyi kedvezmény a személyi jövedelemadó összevont adóalapjából vehető igénybe. A háziorvosoknak, szakorvosoknak, a tavaly kiállított személyi kedvezményre jogosító igazolásokról 2023. január 31-éig kell elektronikusan adatot szolgáltatniuk a NAV-nak. A személyi kedvezményre való jogosultságot alátámasztó orvosi igazolást a magánszemélyeknek nem kell beküldeniük a NAV-hoz, azt csupán meg kell őrizniük az elévülési idő végéig.

Győr+ 2023.01.16.

Vége a szünetnek, támadnak a vírusok

Jót tett a téli szünet és a karácsony a betegségeknek. A legtöbben családjukkal töltötték az időt, így a vírusok nem tudtak úgy terjedni, mint a munkahelyi, iskolai, óvodai vagy bölcsődei közösségekben a gyermekgyógyász szerint.

Füves Zsuzsa 2023.01.15.

Összhang és bizalom a közösségekben

Az összhang az a képesség, amikor bizalmi kapcsolatokat építünk ki másokkal. Ezek a kapcsolatok az esetek zömében hosszabb távon is működnek. A kapcsolatok kialakulása akár pillanatok alatt is megtörténhet. Gyakran az első benyomás során már létrejön. Akár a fizikai megjelenés, akár a megbízhatóság érzése is kiválthatja.

Dr. Radics Judit 2023.01.15.

Ezt érdemes tudni a toxoplazma-fertőzésről

Toxoplasmosis két fő csoportba osztható aszerint, hogy a születés utáni fertőzés következménye-e, vagy a magzati élet során jut a szervezetbe.

MTI 2023.01.13.

A szájban szétolvadó csokoládé titkát tárták fel egy brit egyetem kutatói

Az ember szájában szétolvadó, tökéletes csokoládék titkát tárták fel a Leedsi Egyetem kutatói, akik azt állítják: felfedezésük elősegítheti egészségesebb, alacsony zsírtartalmú, de mégis az eredeti érzetet keltő csokoládék előállítását - számolt be róla pénteken a Guardian című lap.

Győr+ 2022.12.29.

Színezd újra az életed!

Változz velem/általam: Access Bars®, kineziológia és Reiki Győrben. Hozd magad egyensúlyba és élj te is harmóniában! Nyerd vissza a cselekvőerődet, tested kiegyensúlyozott és harmonikus működését!

Győr+ 2022.12.19.

Egy elfeledett gyümölcs, amely szuper télire

Épp karácsonyra lesz mézédes az a finom és egészséges, ám elfeledett gyümölcs, amelyet régen, a királyi udvarokban a legértékesebb csemegék között tartottak számon: a naspolya.

Havassy Anna Katalin 2022.12.17.

Ne szégyellje kellemetlen tüneteit, keresse fel orvosát!

A méhnyakrákszűrés témakörében tovább haladva most egy a nők életében gyakran előforduló problémáról, a méhszájsebről beszélgetünk állandó szakértőnkkel, dr. Börzsönyi Ágnes szülész-nőgyógyász szakorvossal.

Hirdetés