Hirdetés
Címke: egészség
Hirdetés
Adorján Andrea 2019.11.17.

Koraszülött gyermekek játszottak együtt

Régi jó ismerősként köszöntötték egymást családok Győrben, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. A Koraszülöttek Világnapján a kis hősöket ünnepelték.

MTI 2019.11.15.

Ultrafeldolgozott élelmiszerek káros hatásai

Egészségtelenné teszik a szívet az úgynevezett ultrafeldolgozott élelmiszerek - derült ki egy kutatásból, amelyet az Amerikai Szív Egyesület idei philadelphiai ülésén mutattak be.

MTI 2019.11.13.

Dupla tüdőátültetésre volt szüksége

Egy 17 éves michigani fiún hajtották végre a világ valószínűleg első olyan dupla tüdőtranszplantációját, amelyre azért volt szükség, mert a páciens tüdeje helyrehozhatatlanul károsodott az elektromos cigaretta vagy más hasonló eszközök párájának ki- és belégzésétől.

Győr+ 2019.11.13.

Köszönet a segítségért

Évente 250 ezer ember dönt úgy, hogy véradásával segíti a rászoruló betegeket. Önzetlenül adják a vérüket egy számukra ismeretlen embertársuknak.

Győr+ 2019.11.12.

Séta az egészséges tüdőért!

Kedd délután a Megyeháza térről indult a „zöld” séta, amellyel a tüdőbetegség elleni védekezés fontosságára hívták fel a figyelmet. Negyedik éve az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület szervezésében tartott felhíváson kitűzővel és piros almával jelképezve tesznek hitet a sétán megjelentek önmaguk és családjuk egészségének megóvása érdekében.

Hajba Ferenc 2019.11.08.

Szívzörej és leukémia

A Vény nélkül adásának témái: veszélyes-e a szívzörej a gyerekeknél, gyógyítható-e a leukémia?

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat