Hirdetés
Címke: Egészség-Piac
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2022.05.14.

Pinnyéden is fő az egészség

Nagy sikerrel zajlik városunkban az Egészség-Piac, a sorozat aktuális állomásaként szombaton Pinnyédre a művelődési házhoz várták az érdeklődőket. Az egészségmegőrző rendezvény nyitányaként Szeles Szabolcs köszöntötte a megjelenteket, az alpolgármester egy közelgő eseményre is felhívta a figyelmet.

Németh Boglárka 2022.05.07.

Egészség-Piac Újvárosban

Ezen a szombaton nagy volt a sürgés-forgás az Újvárosi Művelődési Házban és udvarán. A WHO Egészséges Városok program keretében tartottak ugyanis Egészség-Piacot. A vásár alkalmával bárki részt vehetett különböző szűrővizsgálatokon, melyekre egyébként akár hónapokat is várni kellene

Győr+ 2022.04.28.

Anyák napi meglepetéssel várják a csanaki piacra látogatókat

Tovább folytatódik a Ménfőcsanaki Kézműves és Termelői piac. A nagy sikerű rendezvényt ezután mindig a hónap utolsó hétvégéjén tartják majd, a mostani alkalmon pedig Egészség Piac, és környezetvédelmi programok is várják az érdeklődőket.

Németh Boglárka 2022.04.09.

Egészségpiac Győrszentivánon

A barátságtalan időjárás sem fogott ki azokon, akik úgy döntöttek az egészségükre szentelik a szombatot. Egészségpiacot szerveztek ugyanis a győrszentiváni Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

Földvári Gabriella 2022.04.04.

„A mi bolygónk, a mi egészségünk!”

Az április 7-i egészség világnaphoz kapcsolódva 1993 óta lakossági egészségmegőrző programsorozatot rendez a győri WHO Egészséges Városok Programiroda Egészség Piac címmel.

Földvári Gabriella 2022.03.30.

Egészség Piac Likócson

A Likócsi Közösségi Házban az Egészség Piac rendezvénysorozat keretében előadásokkal várják az érdeklődőket.

Győr+ 2022.03.29.

A közös futás feltölt!

Az Egészség-Piac keretében április 9-én rendezik meg a Fut a Szentiván családi futófesztivált a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központnál.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat