Címke: Egészség-Piac
Hirdetés
Győr+ 2023.09.11.

Egészség-Piac a Rómer Házban

A lakossági egészségmegőrző programot szeptember 23-án, 10 és 16 óra között a Rómer házban ( Teleki L. u. 21.) rendezik.

Győr+ 2023.09.11.

Folytatódik az Egészség-Piac

A győri önkormányzat WHO Egészséges Városok Programirodája ősszel folytatja a lakossági szűrőprogramját az Egészség-Piac elnevezésű rendezvénysorozatot.

Kárpát Zsolt 2023.09.02.

Vadonatúj helyszínen az Egészség-Piac

Először rendeztek Egészség-Piacot a Szigetben lévő Semmelweis utcai Idősek Klubjában. Az eseményen ingyenes szűrővizsgálatokkal és egészségügyi tanácsokkal várták az érdeklődőket.

Győr+ 2023.05.17.

Egészség-Piac Pinnyéden

Folytatódik a lakossági egészségmegőrző programsorozat, május 20-án szombaton Pinnyédre várják az érdeklődőket.

Győr+ 2023.05.13.

Újvárosba látogatott az Egészség-Piac

Szombaton Újváros adott otthont Győr talán egyik legsikeresebb rendezvénysorozatának, az Egészség-Piacnak. A lakossági egészségmegőrző napon az érdeklődőknek lehetőségük volt különböző szűrővizsgálatokon, és más ingyenes orvosi vizsgálatokon is részt venni, valamint szaktanácsadás is a rendelkezésükre állt. Mindezek mellett különböző szépségápolási termékekkel és egészséges ételekkel is megismerkedhettek.

J. Kovács Andrea 2023.04.29.

Piac és egészség, Ménfőcsanakon is

Érdemes volt ma ellátogatni a ménfőcsanaki Bezerédj-kastély udvarára, ahol tizenegyedik alkalommal rendeztek kézműves és termelői piacot. Bőséges volt a felhozatal házi finomságokból, valamint kézzel készített dísz- és ajándéktárgyakból. A vásárlók kedvükre válogathattak a szörpök, lekvárok, sajtok közül, de nem ment haza üres kézzel az sem, aki kecskesajtot, péksüteményt vagy kürtőskalácsot keresett. Néhányan már a közelgő anyák napjára készülve nézegették a fülbevalókat, virágdíszeket.

Hirdetés