Címke: dunakapu tér
Hirdetés
HAK/FM 2023.08.25.

Nyárzáró koncert Náksival és Best of Geszti produkcióval

Roppant izgalmasnak ígérkezik az idei nyárzáró, hiszen nem kisebb nevek érkeznek Győrbe augusztus 26-án, mint Náksi és Geszti Péter. Mindkét előadó magasan jegyzett, így aki bizalmat szavaz nekik, az biztosan igényes produkcióra számíthat.

Győr+ 2023.07.19.

Változik a piac helyszíne

A Győri Fröccsnapok rendezvény miatt változik a Dunakapu téri piac helyszíne július 22-én, szombaton.

Győr+ 2023.05.26.

Nyitva a Dunakapu mélygarázs

A Győr-Szol Zrt. értesíti a közlekedőket, hogy az áramszolgáltató a győri Dunakapu mélygarázst érintő üzemzavart elhárította, a létesítmény áramellátása ismét biztosított. Az üzemeltető a mélygarázst megnyitotta, azt az autósok zavartalanul használhatják.

Földvári Gabriella 2023.04.01.

Húsvétra hangolva

Harsogó színű piros retek, medvehagyma, spenót, pompás sárga, lila, kék virágok, beszélgető, kedves emberek - ez jellemezte szombaton reggel a Dunakapu téri piacot, ahol természetesen már a húsvétra készültek.

Győr+ 2022.12.31.

Győrben is sokan készültek a szilveszterre

A visszaszámlálás végérvényesen elkezdődött, néhány óra még, és elköszönünk a 2022-es évtől, hogy elinduljon a 2023-as. A győri sétálóutcán már napok óta beszerezhetők a bulizás kellékei, a Dunakapu téren pedig december 31-én délután családi programok várták az érdeklődőket.

Földvári Gabriella 2022.11.25.

Adventkor is nyitva a Dunakapu téri piac

Elkezdődött az adventi forgatag, a Dunakapu téren is több attrakció várja a látogatókat, az óriáskerék, a dodzsem és a faházak mellett azonban jól megférnek a piaci árusok is, akik egész évben, így decemberben is itt kínálják portékáikat.

Győr+ 2022.10.21.

Koszorúárusítás

Halottak napjához és mindenszentek ünnepéhez közeledve a győri piactereken is kaphatók a kegyeleti ünnepekhez kötődő, szezonális termékek.

Győr+ 2022.08.14.

Elhangzott a barokk igen

A barokk hétvégét fénypontja minden évben a barokk esküvő, ahol a kor szellemében mondják ki a boldogító igent a párok. Szombat este Fodor Virág és Schreiner Károly is örök hűséget fogadott egymásnak.

Hirdetés