Címke: dr. Pergel Elza
Hirdetés
Mireider Máté 2023.06.27.

Újabb lakosokat vonnak be a kedvezményes parkolásba

Hosszú közgyűlésen, több mint harminc napirendi pontot tárgyaltak a város képviselői június 27-én, kedden. Szavaztak a parkolórendelet módosításáról, a szociális hálózat tavalyi évi munkájáról, több támogatást is jóváhagytak, és egy fontos közlekedési probléma megoldását is elfogadták, ez utóbbit a MÁV-val közösen viszi véghez a város.

Mireider Máté 2023.05.23.

Elfogadta a közgyűlés a parkolási kedvezményeket

Május 23-án, kedden ismét összeült a városi közgyűlés. A képviselők maratoni hosszúságú ülést tartottak, közel 3 órán át tanácskoztak. Az ülésen szó volt a rendőrség tavalyi munkájáról, változtattak a parkolási rendeleten, sok szervezet kapott támogatást, új háziorvos kezdi meg praxisát, esélyegyenlőségi programot fogadtak el, és az óvodákat érintő változásokról is szavaztak.

Győr+ 2023.02.22.

Konkrét: nagy kihívás működtetni a szociális, kulturális intézményeket

A győri önkormányzatnak is nagy kihívást jelent az energiaválság miatt a kulturális és szociális intézményeinek fenntartása - többek között erről beszélt dr. Pergel Elza, Győr alpolgármestere a Győr+ TV Konkrét című hírháttér műsorában, amely szerdán este 20.25-től lesz látható.

Kárpát Zsolt | Fotó: O. Jakócs Péter 2022.12.13.

Adventi ünnepség az idősklubban

Hangulatos adventi ünnepséget rendeztek a Lepke utcai idős klubban. Az eseményen több, mint 20 szépkorú vett részt, akik verset mondtak, énekeltek és kötetlenül beszélgettek. Természetesen a klasszikus karácsonyi sütemények - a mákos-diós bejgli és hókifli - is az asztalra kerültek.

Kárpát Zsolt 2022.10.23.

Három helyszínen emlékeztek Győrött az 56-os hősökre

Jelképesen sokszor le akarnak minket térdeltetni, bár mostanában ezt nem fegyverrel hanem gazdasági módszerekkel próbálják megtenni. Gazdaságilag is lehet egy népet a nyakánál fogva vezetni - emelte ki dr. Dézsi Csaba András polgármester a Városházán, ahol megkoszorúzta az 56-os emléktáblát.

Győr+ 2022.10.19.

Összefog Győr és az UNICEF

Az UNICEF óvodák udvari játszótéri eszközeinek fejlesztésére biztosít hozzájárulást Győrnek, az erről szóló megállapodást szerdán írták alá a győri Városházán. Az önkormányzat részéről dr. Pergel Elza alpolgármester, az UNICEF képviseletében pedig Pilar Gonzales-Rams vészhelyzeti koordinátor, irodavezető vettek részt az eseményen.

Mireider Máté 2022.09.22.

Dr. Pergel Elza: Ki tudott volna erre felkészülni?

A Győr+ Reggeliben kéthetente a város alpolgármesterei vendégeskednek. Ezúttal dr. Pergel Elza látogatott el a stúdióba, ahol beszélt azokról a kihívásokról, amellyel városvezetőként kell szembenéznie.

Győr+ 2022.07.16.

Gyökeret és szárnyakat kaptak

A hazaszeret megélésére és a határokon átnyúló összmagyar együvé tartozás fontosságára hívta fel a figyelmet az a két győri esemény, amelyeken dr. Pergel Elza alpolgármester köszöntötte a résztvevőket és a díjazottakat.

Hirdetés