Hirdetés
Címke: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi tér
Hirdetés
Ficsór Dávid 2022.08.08.

Kívülről is megszépül a megyei könyvtár

Az intézmény belül már teljesen megújult az elmúlt időszakban, a következő félévben pedig amellett, hogy megszépül, teljesen energiatakarékossá válik. Korszerű nyílászárók, épületszigetelés és napelem rendszer is a közel 300 millió forintos projekt része.

Ficsór Dávid 2022.08.04.

Drónok, lego robotok, VR és 3D nyomtató a könyvtárban

Ismét a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér vendége volt az Utazó Digitális Élményközpont. Az ingyenes rendezvényen több mint húszan vettek részt és tudhattak meg bővebb információkat a 3D nyomtatóról, a drónokról, a lego robotokról és a virtuális valóságról. Sőt, ki is próbálhatták a különböző eszközöket, ezzel pedig közelebb kerülhettek a napjainkban egyre nagyobb teret hódító digitális technológiák elsajátításához.

Földvári Gabriella 2022.07.09.

Könyves kihívás hölgyeknek

Olvassunk együtt! – ezzel a mottóval indított a nyárra könyves kihívást a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi tér. Nyolc könyv elolvasása a cél, olyan kategóriákban, mint például győri szerző, életrajzi ihletésű, 2022-es kiadású, megfilmesített könyv.

Földvári Gabriella 2022.02.09.

A XXI. század Kínája

Strausz Lajosné, szakértő ismeretterjesztő előadását hallhatják az érdeklődők a XXI. század ellentmondásokban gazdag Kínájáról.

Győr+ 2022.01.24.

Elismerés a magyar kultúra napján

Máj Szabolcsné, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Területi Könyvtári Szolgáltatások Osztályának vezetője önkormányzati elismerésben részesült.

Németh Boglárka 2022.01.04.

Tovább szépül a könyvtár

Bár a koronavírus járvány nem segített, a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér egy építkező és pozitív 2021-et tudhat maga mögött. A legutóbbi nagy esemény a Könyvszalon volt novemberben, emellett megújulhatott a Hermann Ottó utcai felnőtt olvasószolgálat is. A fejlődés pedig 2022-ben sem áll meg.

Sándor Szigeti 2021.11.18.

Új járványügyi intézkedések a 20. Győri Könyvszalonon

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a csütörtöki Kormányinfón elhangzott intézkedéseknek megfelelően módosítja látogatási szabályzatát, amely vonatkozik a könyvtár további programjaira, így a 20. Győri Könyvszalon rendezvényére is.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat