Címke: Dr. Fekete Dávid
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.09.03.

Újvárosban is elbúcsúztatták a nyarat

Nyárbúcsúztatót rendeztek az Újvárosi Művelődési Ház udvarán szombaton délután. A zenei fellépőkkel, kiállításokkal és gyerekprogramokkal fűzerezett eseményen átadták az „Újváros Szolgálatáért díjat”.

Mireider Máté 2023.07.15.

Dr. Fekete Dávid: A győri közélet a szívem csücske

Június 26-án a Győr+ Média is hírt adott a győri Fidesz-frakcióban történt változásról: dr. Fekete Dávid lett a frakció vezetője, a korábbi vezető, Radnóti Ákos ugyanis egyéb feladatokat kapott. Ennek kapcsán beszélgettünk dr. Fekete Dáviddal arról, hogyan fér bele az újabb fontos beosztás az életébe, mik a tervei a jövőre, és a frakciót érintő másik ügyről, Hajtó Péter képviselő kizárásáról is kérdeztük.

Ficsór Dávid 2023.03.14.

„Most sincs ingyen a szabadság!”

A hagyományoknak megfelelően Újvárosban, a Kossuth-szobor melletti téren kezdődött Győrben az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségek sora. A rendezvényen idén is felszólalt a városrész egyik önkormányzati képviselője, Győr alpolgármestere. Szeles Szabolcs ünnepi beszédében visszatekintett a múltban történt eseményekre és arra hívta fel a résztvevők figyelmét, merítsenek erőt az egykori hősök tetteiből a mostani zűrzavaros időszakban.

Mireider Máté 2022.11.05.

Újságírók golyóálló mellényben – haditudósítók a háborúban

Izgalmas beszélgetést tartottak a Mathias Corvinus Collegium győri képzési központjában csütörtökön. Boris Kálnoky magyar származású német újságíró és Julius Strauss, a The Telegraph korábbi munkatársa osztották meg tapasztalataikat és gondolataikat háborúról, hírekről, emberi történetekről. Természetesen szóba került Ukrajna helyzete is, de arra is választ kaphattunk: miért nem hordhat egy újságíró fegyvert?

J. Kovács Andrea 2022.06.14.

Barokk táncok az idősotthonban

Képzeletbeli utazásra hívták és egészen a barokk korig repítették ma délelőtt a Kálóczy téri idősek otthonában élőket és tizenkét nyugdíjas klub tagjait.

Hirdetés