Címke: divertimento
Hirdetés
Farkas Mónika 2023.11.29.

Haydn és a csembaló

A próbák már javában tartanak, pár óra és felcsendül a zenetörténeti ritkaság és a hozzá kapcsolódó műsor Haydn és a csembaló címmel a Richter Teremben.

Farkas Mónika 2023.11.21.

Romantikus gyöngyszemek

A műfaj legszebb darabjait tűzi műsorára a Győri Filharmonikus Zenekar Berkes Kálmán művészeti vezető dirigálásával és Czene Rudolf zongoraművész közreműködésével. Liszt és Brahms művei Veszprémben, Zalaegerszegen és Mosonmagyaróváron csendülnek fel.

Farkas Mónika 2023.11.06.

Prima-díjjal tüntették ki Fűke Géza igazgatót

Ünnepélyes keretek közt átadták vármegyénk idei Prima-díjait. E kitüntető címet vehette át a Magyar Zeneművészet kategóriában Fűke Géza, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója. A megtisztelő díjról kérdezte a társulat vezetőjét Farkas Mónika.

Farkas Mónika 2023.10.24.

Telt ház és ováció

Ahogy ígérték, igazi varázslat várt a közönségre! Telt ház és ováció fogadta a Győri Filharmonikus Zenekar visszatérését a Liszt Ferenc Zeneakadémiára. A múlt pénteki koncert szólistáját, a díjnyertes zongoraművészt, Sakata Tomoki Farkas Mónika kérdezte a Divertimento műsorában.

Farkas Mónika 2023.10.18.

Exkluzív interjú Ákossal a Divertimentóban

A Kossuth-díjas énekes-előadóművész, Ákos a Győri Filharmonikus Zenekarral próbált a múlt héten. Harminc év címmel jubileumi koncertre készül a győri társulattal a Magyar Állami Operaházban, ezt megelőzi a Nyilvános főpróba a Richter Teremben. "Fúvóskavalkád" - Pál-Fejes Ágnes, a Zenélő Hétvégék koordinátora, pedagógusa már nagyon készül a november 18-19-i hétvégére.

Farkas Mónika 2023.06.12.

Fergeteges nyárnyitó koncert

Ha vasárnap, akkor Divertimento! - a Győri Filharmonikus Zenekar fergeteges koncerttel nyitotta meg a nyarat június 8-án a Dunakapu téren. A Melody Makerrel közös produkciót Rácz Márton vezényelte.

Farkas Mónika 2023.03.30.

Fujiko Hemming – ajándékkoncert a Győri Filharmonikusokkal

Zenetörténeti pillanatot élhettek át mindazok, akik részesei lehettek a szerdai ajándékkoncertnek. A nagyszerű japán zongoraművész, Fujiko Hemming és a Győri Filharmonikus Zenekar ingyenes hangversenyén Mozart C-dúr zongoraversenyét, valamint Schubert V. szimfóniáját hallgathatta meg a közönség.

Garamvölgyi Imre 2021.11.05.

Tíz éve szól a rádió

2011-ben már nem „bródkasztingnak” hívták, viszont sok pénzbe került. Akkoriban már nem volt elég, ha Marcal János segédtiszt elénekelt egy nótát, műsor is kellett. Műsor lett, széleskörű, az adást pedig már nem házilag fabrikált detektoros készüléken hallgatják az ügyes diákok…

Győr+ 2021.09.26.

John Williams filmzenei koncert

A zenekar mögötti vásznon megelevenednek a legendás alkotások képkockái, hogy együtt éljük át újból e filmek felejthetetlen hangulatát!

Hirdetés