Címke: diplomatátadó
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2023.07.21.

Sokat érő kautzos diplomákat adtak át

A munkaerőpiacon nagyra értékelik a győri egyetem gazdaságtudományi karán megszerzett diplomákat, erről beszélt a Kautz Gyula Kar dékánja a péntek délelőtti diplomaátadó ünnepségen.

Zombai-Kovács Ákos 2023.07.20.

SZE diplomák: jó választás volt az Apáczai kar

Folytatódott a diplomaosztó dömping a Széchenyi István Egyetemen, csütörtök délelőtt az Apáczai Csere János Kar, tanító, és gyógypedagógia képzésein végzett több száz hallgató vehette át jól megérdemelt tanúsítványát.

Németh Boglárka 2023.07.18.

Átadták a jogi diplomákat a Széchenyin

Elkezdődött a nyári diplomaátadó dömping a győri Széchenyi István Egyetemen. Hétfő délután az Állam- és Jogtudományi Kar végzősei vehették át munkájuk gyümölcsét.

Kárpát Zsolt 2023.07.01.

Diplomaosztó a művészeti karon

A Széchenyi István Egyetem Művészeti Karának ünnepégét az Egyetemi Hangversenyteremben (az egykori zsinagógában) tartották meg, ahol alap- és mesterszakos, valamint osztatlan képzést elvégzett hallgatók vették át oklevelüket.

Győr+ 2023.02.27.

A diploma egy esély, de nem minden

A diploma egy komoly esély, de nem minden, ez hangzott el szombaton az Audi Hungária Járműmérnöki, a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki, valamint az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar környezetmérnöki szak diplomaosztó ünnepségén.

Kárpát Zsolt 2023.02.20.

Diplomaosztó és doktori avatás a Széchenyin

Két karon is diplomaosztót rendeztek a hétvégén a Széchenyi István Egyetemen. Az állam- és jogtudományi illetve az építész-, építő és közlekedésmérnöki karon összesen 99 oklevél talált gazdára szombaton, a győri campus Új Tudásterében

Nimsz Zsuzsanna 2022.07.17.

Szombaton is sokan vették át diplomájukat a SZE-n

Ismét a diplomaátadókról szólt a hétvége a Széchenyi István Egyetemen. Szombaton a Kautz Gyula Gazdaságtudományi, valamint az Audi Hungaria Járműmérnöki és a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar végzőseinek tartottak diplomaátadót az Egyetemi Csarnokban.

Hirdetés