Címke: díjátadás
Hirdetés
Németh Boglárka 2023.06.20.

Szuperapukákat díjaztak Győrben

Családbarát városként Győrben nem csak az édesanyákra gondolnak, hiszen az apukák is megérdemlik, hogy elismerjük őket. Magyarországon 1994 óta június harmadik vasárnapján ünnepeljük az édesapákat, ez alkalomból pedig dr. Dézsi Csaba András, polgármester támogatásával, az önkormányzat, köztük dr. Laczkovits-Takács Tímea képviselő és a Győribaba portál közösen kereste Győr szuperapuit.

Földvári Gabriella 2023.03.15.

Elismerések átadása és szoboravatás a díszközgyűlésen

„Mi, győriek büszkék vagyunk erre a városra, mi pontosan ismerjük, hogy milyen szorgalmas emberek élnek itt, mi már a jövő sikereit tervezzük, hiszen számunkra szívügyünk Győr” – mondta beszédében a város legújabb díszpolgára, Szijjártó Péter miniszter a szerdai városházi ünnepségen.

Pécskai István 2022.12.19.

Sikeres évet ünnepeltek az ETO fiatal focistái

Megtartotta évzáró, karácsonyi ünnepségét a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia és az ETO FC. Az eseményen korosztályonként kiosztották a legjobb játékosoknak járó trófeákat. Átadták a Fehér Miklós-díjat is, amelyet ebben az esztendőben a felnőttcsapatban alapembernek számító Tuboly Máté érdemelt ki.

Németh Boglárka 2022.09.15.

Sportolókat köszöntöttek a Városházán

Ismét győri sportolókat köszöntöttek a Városházán. Török Zsolt, a sportosztály vezetője gratulált a Győri Búvár SE, a Győri Lövészklub és a Győri Atlétikai Club kiválóságainak, akik az elmúlt időszakban Világ-és Európa bajnokságokon állhattak fel a dobogó valamelyik fokára. Sike József és Boros László sportlövők világbajnoki második és harmadik; Bukor Ádám, uszonyosúszó világbajnoki első és harmadik, míg Szabó Bence evezésben a Multisport Európa-bajnokságon első helyezést ért el.

J. Kovács Andrea 2022.06.08.

Pedagógusokat és sportszakembereket díjaztak

Kiváló pedagógusokat és sportszakembereket tüntettek ki a Városházán. Ünnepi beszédében dr. Dézsi Csaba András polgármester arról szólt, hogy Győr iskoláit – ahol 27 ezer gyermeket oktatnak és nevelnek – a város értékének, nevezetességének tartja és szívesen mutatja meg az ideérkező vendégeknek.

Győr+ 2022.05.25.

Elismerések, születésnapi köszöntések

Hősies helytállásáért főigazgatói elismerést, illetve kerek születésnapja alkalmából belügyminiszteri, valamint főigazgatói ajándéktárgyat vehetett át egy győri és egy kapuvári tűzoltó május 25-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

J. Kovács Andrea 2022.05.12.

A Vöröskereszt Világnapját ünnepelték

A Nemzetközi Vöröskereszt világnapját május 8-án, alapítója, Henry Dunant születésének évfordulóján ünnepeljük. A jeles esemény apropóján a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete a Városházán tartott megemlékezést, ahol köszönetet mondtak önkénteseiknek, támogatóiknak, munkatársaiknak. A rendezvényre eljött Kardos István, a Vöröskereszt országos főigazgatója, képviseltették magukat a társszervezetek és az önkormányzatok is.

Ficsór Dávid 2022.05.11.

Díjhalmozó Győri Balett

Díjeső a Győri Balett háza táján. A Tánc Világnapja alkalmából minden évben megválasztják az adott évad legkiemelkedőbb művészeit a szakemberek.

Hirdetés