Hirdetés
Címke: díjátadás
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.06.08.

Pedagógusokat és sportszakembereket díjaztak

Kiváló pedagógusokat és sportszakembereket tüntettek ki a Városházán. Ünnepi beszédében dr. Dézsi Csaba András polgármester arról szólt, hogy Győr iskoláit – ahol 27 ezer gyermeket oktatnak és nevelnek – a város értékének, nevezetességének tartja és szívesen mutatja meg az ideérkező vendégeknek.

Győr+ 2022.05.25.

Elismerések, születésnapi köszöntések

Hősies helytállásáért főigazgatói elismerést, illetve kerek születésnapja alkalmából belügyminiszteri, valamint főigazgatói ajándéktárgyat vehetett át egy győri és egy kapuvári tűzoltó május 25-én a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon.

J. Kovács Andrea 2022.05.12.

A Vöröskereszt Világnapját ünnepelték

A Nemzetközi Vöröskereszt világnapját május 8-án, alapítója, Henry Dunant születésének évfordulóján ünnepeljük. A jeles esemény apropóján a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete a Városházán tartott megemlékezést, ahol köszönetet mondtak önkénteseiknek, támogatóiknak, munkatársaiknak. A rendezvényre eljött Kardos István, a Vöröskereszt országos főigazgatója, képviseltették magukat a társszervezetek és az önkormányzatok is.

Ficsór Dávid 2022.05.11.

Díjhalmozó Győri Balett

Díjeső a Győri Balett háza táján. A Tánc Világnapja alkalmából minden évben megválasztják az adott évad legkiemelkedőbb művészeit a szakemberek.

MTI 2022.03.14.

Áder: a mai nap a megemlékezésről, a büszkeségről és a háláról szól

A mai nap a megemlékezésről, a büszkeségről és a háláról szól, a csendes munkával vagy a zajos sikerként elért eredményeket ünneplő, magyar örömről. Hazafiságról, tálentumról, kitartásról, szorgalomról, a szabadság kiteljesítéséről - fogalmazott Áder János köztársasági elnök a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából adományozott Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint Magyar Érdemrend kitüntetések átadásán hétfőn az Országházban.

Kárpát Zsolt 2022.03.10.

Először adtak át védelmi díjakat a megyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi bizottság első alkalommal díjazott olyan személyeket és szervezeteket, kik az elmúlt években sokat tettek a megyei védelméért. Dr. Széles Sándor az eseményen beszélt, az orosz-ukrán háború miatt kialakult helyzetről. A megyei kormánymegbízott és egyben a Védelmi Bizottság elnöke kiemelte, a következő hónapokban kihívásokkal teli időszakra kell számítani, ahol nagyon komoly idegenrendészeti, nevelési, oktatási és egészségügy feladatokat kell megoldani együttműködve az önkormányzatokkal. Hozzátette, a megyében hosszú távon kell biztosítani az ide érkező várhatóan több ezer ember foglalkoztatását.

Földvári Gabriella 2022.01.21.

Kultúránk dicsérete

A Győr Művészetérét és a Győr Közművelődéséért díjak átadással, valamint ünnepi műsorral köszöntötte a győri önkormányzat A magyar kultúra napját pénteken este az Egyetemi Hangversenyteremben.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat