Címke: diabétesz
Hirdetés
Győr+ 2023.02.27.

Varázspálcával díjazzák a cukorbeteg gyerekek pedagógusait

A Szurikáta Alapítvány a Diabéteszes Gyermekekért keresi 2023. év 100 csodás pedagógusát, akik példaértékűen segítik a gondjaikra bízott cukorbeteg gyermekeket bölcsődében, óvodában, iskolában, sportegyesületben, zeneiskolában. A Varázspálca díjra a diabéteszes gyermekek szülei jelölhetik a pedagógusokat és a gyermekintézményeket.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Sétával ért véget a Diabétesz Nap

Kék sapkás és kék lufis felnőttek és gyermekek gyülekeztek a Káptalandombon vasárnap délután, ekkor tartották ugyanis a Diabétesz Sétát.

J. Kovács Andrea 2022.11.06.

Diabétesz nap a Káptalandombon

Konferenciával, szűrővizsgálatokkal és tanácsadással kezdődött a 2. Győri Diabétesz Nap a Káptalandombon, a Mathias Corvinus Collegium központjában.

Győr+ 2022.09.26.

Művészettel is küzdjünk a diabétesz ellen!

A GYMSM Diabetes Egyesület, a Patrónus Lions Club Győr és a PAEOK Felnőtt Diabetológiai Gondozója rajz- és művészeti alkotói pályázatot hirdet a 2022. évi Diabétesz Világnap alkalmából. Részletek a cikkben!

Győr+ 2022.09.26.

Konferencia és séta a diabétesz ellen

Nagyszabású program keretében zajlik majd november 6-án 10 órától II. Diabétesz Világnapi Koncferencia és Győri Diabétesz Séta, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Szigeti Sándor 2022.07.18.

Kétszázan vettek részt az idei diabétesz exatlonon

A győri Cukorbeteg Gyerekeket Támogató Egyesület második alkalommal rendezte meg nagy sikerű, „Diab Exatlon” elnevezésű sportnapját. A jó hangulatú esemény helyszíne ezúttal is a sokorópátkai focipálya volt.

Németh Boglárka 2022.03.10.

A cukorbetegséggel együtt lehet élni

Már több, mint egymillióan érintettek Magyarországon cukorbetegségben, ebből 92% a 2-es típusú diabéteszesek száma, amelyet sokáig „öregkori” cukorbetegségnek hívtak, de mára már egyre fiatalabb korban alakul ki, melynek fő oka a helytelen étkezés és a mozgásszegény életmód.

Győr+ 2021.10.21.

Az első győri Diabétesz-séta

November 7-én vasárnap 11 órától az MCC Központ az első győri Diabétesz-sétára várja azokat, akik tenni akarnak a cukorbetegség és annak szövődményeinek kialakulása ellen, és az érintettek jobb életminőségéért.

Hirdetés