Címke: családok
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.05.26.

Árnyékban játszhatnak a gyerekek, kikerülnek a napvitorlák

Folyamatosan helyezik ki a győri játszóterekre a napvitorlákat. Tavaly 95 darab árnyékolót szereltek fel a különböző közterületekre, amik közül kilencet elloptak. Idén az önkormányzat saját költségén pótolta a hiányzókat és egy logóval meg is jelölte mindegyiket.

Földvári Gabriella 2023.01.14.

Linett az év első győri babája

Kránicz Linett január elsején 0 óra 3 perckor, 3420 grammal és 50 cm-rel, apukája jelenlétében született meg a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban. Ő lett az idei év első győri újszülöttje.

Győr+ 2022.12.11.

Hogy ne legyen pokol az ünnepekből

Kultúránk számos képet teremtett a tökéletes ünnepekről, a tökéletes családi együttlétről, ajándékokról. A valóság azonban a közelében sem jár ezeknek az idilli képeknek

J. Kovács Andrea 2022.10.17.

A család mindenekelőtt

Első feleség, két gyerek, hat unoka, hit, szeretet és béke – foglalja össze élete lényegét dr. Dubán Dénes egykori válogatott kézilabdakapus, ismert és elismert állatorvos. Valóban, ez az elmúlt évtizedek mérlege – erősíti meg felesége, Vera asszony, akivel ötvenöt éve élnek házasságban.

Kárpát Zsolt 2022.09.24.

Rekordszámú apróság a magasban

Megdőlt „A gyereket a magasba!” elnevezésű akció eddigi világrekordja. A szervezők célja az volt, hogy 35 magyarországi helyszínen egy időben, több mint 10 ezer szülő emelje fel gyermekét. Az eddigi adatok alapján ez sikerült, ugyanis 11760 lurkó lendült a magasba, ami bőven túlszárnyalta a korábbi világrekordot.

Bajzát Zsuzsi 2022.09.21.

Gyereket a magasba!

A gyerek a legnagyobb érték, a boldogság forrása. Családban élni jó! Ezekkel a mondatokkal indította útjára 5 évvel ezelőtt a Gyereket a magasba! elnevezésű akcióját a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom.

Győr+ 2022.09.14.

Otthont nyújtanak családjukat nélkülöző gyermekeknek

Új nevelőszülőket köszönthet a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató Győr-Moson-Sopron megyében, véget ért ugyanis az Ágota Alapítvány közreműködésével folyó, ez irányú képzés. Kedden hat a megyében élő család vehette át tanúsítványát, ők hamarosan családjukból kiemelt gyerekeket fogadhatnak az otthonaikba.

Megtakarítás Gyerekeknek 2022.05.16.

Biztos tud róla? Ilyen támogatásokat vehetnek igénybe a családok

A gyermeket nevelő családok hazánkban számos kedvezményre és vissza nem térítendő támogatásra jogosultak, amelyek közül vannak csak idén elérhető lehetőségek is. Megmutatjuk a legnépszerűbbeket és azokat is, amelyekről keveset hallani.

Hirdetés