Címke: családok
Hirdetés
hirdetés
Megtakarítás Gyerekeknek 2022.05.16.

Biztos tud róla? Ilyen támogatásokat vehetnek igénybe a családok

A gyermeket nevelő családok hazánkban számos kedvezményre és vissza nem térítendő támogatásra jogosultak, amelyek közül vannak csak idén elérhető lehetőségek is. Megmutatjuk a legnépszerűbbeket és azokat is, amelyekről keveset hallani.

J. Kovács Andrea 2022.01.09.

Egy kislány három élete

Lulu még csak 12 éves, de korát meghazudtoló eltökéltséggel, szorgalommal és kitartással éli napjait. Szüksége is van minderre, hiszen délelőtt kitűnően teljesít az iskolában, délután korcsolyázik, s ha a sors éppen úgy hozza, esténként a színházban lép fel. Vajon hogy fér bele mindez egy kislány és az édesanyja életébe? Marad-e ideje gyermeknek lenni? Minderről Szarvas Rékával és lányával, Schlag Anna Lujzával, vagyis Luluval beszélgettünk.

Földvári Gabriella 2022.01.07.

Noel az első újévi baba Győrben

Taár Noel 2022 első győri kisbabája, aki 53 cm testhosszal és 4220 gramm súllyal látta meg a napvilágot január 1-jén 2 óra 23 perckor a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban. Az anyukáját, Taár-Krajczár Renátát dr. Dézsi Csaba András polgármester személyesen köszöntötte és ajándékozta meg. A kismamával beszélgettünk az első otthon töltött nap után.

Győr+ 2021.12.31.

Kacagás töltötte be az utcát a családi szilveszteren

Idén a szervezett szilveszteri programok a családoknak szóltak, s már délelőtt elkezdődött a mókás kavalkád. Kisebbek és nagyobbak is vidáman kacagtak a bohócokon és tátott szájjal nézték a bűvészek produkcióit.

MTI 2021.12.31.

Sikeres a családpolitika, nő a gyermekvállalási kedv

Az állami családtámogatások növelésének lassan, de megjön az eredménye, ennek köszönhető, hogy tíz év alatt a Bokros-csomag előtti szintre emelkedett vissza a gyermekvállalási kedv - mondta a Magyar Nemzet pénteki számában Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára.

J. Kovács Andrea 2021.12.05.

Mozgásban vagyunk

Ami él, az folyamatosan változik és mozog. Mozgás nélkül nem létezik egészséges élet sem. Nem véletlen, hogy csecsemőkorban különös jelentősége van a mozgásfejlődésnek, hiszen szorosan kapcsolódik az idegrendszeri és az értelmi érés folyamatához. Milyen gondok jelentkezhetnek kisebb és nagyobb gyermekeinknél? Mire kell figyelnünk? Mikor kérjük szakember segítségét? Minderről Bajnóczky Katalin DSGM szakgyógytornásszal beszélgettünk.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat