Hirdetés
Címke: családi nap
Hirdetés
Győr+ 2022.06.29.

Újraélesztették a hagyományt

Több mint kétszázan vettek részt a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. családi napján a Xantus János állatkertben.

Bajzát Zsuzsi 2022.06.15.

Felvillanyozó családi nap a Dunakapu téren

Napjainkban egyre fontosabb téma a környezetvédelem, amelyért mindenki a saját területén igyekszik tenni. A közlekedésben előtérbe kerültek az elektromos járművek, és az innovatív, környezetvédő technológiák. Ezekre láthatunk remek alternatívákat most szombaton, a Lightning Day - III. Villanyautós Családi Nap-on.

KZS/HAK 2022.06.11.

Harminc éves a győri „Chio Gyár”

Családi napot szervezni mindig jó dolog, ám különösen akkor örömteli, ha egy cég már 30 éve áll vevői rendelkezésére a sikertermékeivel. Az Intersnack éppen ennyi ideje termel Győrben, szóval van oka az örömre és az ünneplésre. A rendezvényük fontosságát mutatja, hogy dr. Dézsi Csaba András polgármester is tiszteletét tette.

HAK/KZS 2022.06.11.

Az egészségért futott a Petz

Szerencsére az időjárás is tudja, fontos az egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, így a Fut a Petz kórházi családi napra kisütött a nap és kellemes idő várta a jókedvű résztvevőket. A kardiológia betegségeket megelőzésére kiválóan alkalmas futáson dr. Dézsi Csaba András polgármester, kardiológus professzor is részt vett.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat