Címke: családi nap
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.09.11.

Elbúcsúztatták a nyarat Likócson

Megtartották a 15. Nyárbúcsúztatót a Likócsi Művelődési Ház udvarán. Egész napos programokkal készültek a szervezők. Hajtó Péter, a terület önkormányzati képviselője szívét lelkét kitette, hogy a városrészben élők jól érezzék magukat, hiszen több jubileum is volt.

Németh Boglárka 2022.09.10.

Családi nap volt Győrszentivánon

Családias hangulatú programot szerveztek szombaton Győrszentivánon a Molnár Vid Bertalan Művelődési Ház szomszédságában. A színpadon néptánc együttesek és zenekarok váltották egymást, ezek mellett pedig egy főzőverseny is zajlott.

Győr+ 2022.08.29.

Családi nap a Bercsényi ligetben

Az Újvárosi Művelődési Ház szervezésében kerül sor Győrben a Családi nap a kultúrák találkozása jegyében című ingyenes rendezvényre. Az eseményt szeptember 17-én, szombaton, 15 órától a Bercsényi liget és a Hársfa utca találkozásánál bonyolítják le.

Győr+ 2022.08.09.

Családi nap Gyárvárosban

Rengeteg ajándék, izgalmas feladatok, arcfestés, csillámtetoválás, légvárak, ételek és italok valamint lakossági fórum várják a látogatókat az egész napos programon.

Bajzát Zsuzsi 2022.07.30.

Örökzöld slágerek, igazi sztárparádé az Adyvárosi Családi Napon

Ha milliók nem is, de többezren énekelték ma a dalokat az Adyvárosi Családi Nap programján, a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki talált magának izgalmakat a Szenes Iván Parkban és annak környékén. A legendás dalszövegíró slágereit többek között az Apostol Zenekarral, Kocsis Tiborral, Opicz Barbival, és Binhkyvel együtt dúdolta a szép számú közönség.

Győr+ 2022.06.29.

Újraélesztették a hagyományt

Több mint kétszázan vettek részt a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. családi napján a Xantus János állatkertben.

Hirdetés