Címke: családi nap
Hirdetés
Győr+ 2023.09.20.

Elmarad a szombati csanaki családi nap

Az előrejelzések szerint szeptember 23-án (szombaton) kedvezőtlen időjárás várható, ezért az aznapi csanaki családi nap elmarad.

Győr+ 2023.09.19.

Családi nap a Bezerédj-kastély udvarán

2023. szeptember 23-án (szombat) 16 órától a Bezerédj-kastély udvarán (9012 Győr-Ménfőcsanak, Győri út 90.) nagyszabású, szórakoztató, zenés családi napot tartanak.

Ficsór Dávid 2023.09.16.

Fantasztikus újvárosi családi nap

Újváros egyik ikonikus programját is szombaton rendezték: a családi nap – melyet minden évben a kultúrák találkozása jegyében tartanak a Bercsényi ligetben – idén is nagyot szólt.

Németh Boglárka 2023.09.07.

Piknik hangulat a felújított uszodában

Ingyenes családi programokkal készültek a felújított Magyar Vilmos Uszodában, szeptember 7-én, csütörtökön. Nem csak az új burkolatokkal rendelkező medencékben lehetett ingyenesen tempózni, de a szaunákat és a gőzfürdőt is ki lehetett próbálni. Az uszoda udvarán pedig légvárak, gyermekprogramok, például arcfestés is várta a családokat.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.05.

Idén is nagyon népszerű volt a Kismegyeri Családi Nap

Az egész nap borús és esőre álló idő ellenére rengetegen voltak szombat délután és este a Kismegyeri Családi Napon. A korábban helyi, civil kezdeményezésre megvalósult program két év kényszerű szünet után várta a környékbelieket és családjaikat.

Győr+ 2023.07.11.

Családi napot rendeznek Kismegyeren

Augusztus 5-én kerül sor Győrben a Kismegyeri Családi Napra. A szervezők mindenkit várnak szeretettel Kismegyerre, az Arató út 5-be, az óvoda udvarára.

Győr+ 2023.06.03.

A jövő elektromos buszaival ismerkedhettek a győriek

Családi napot szerveztek a Széchenyi István Egyetem mellett az elektromos közösségi közlekedés jegyében szombaton. A Mobilisben tartott ismeretterjesztő programok mellett KRESZ-park, kipróbálható és felfedezhető buszok várták a kilátogatókat.

Hirdetés