Címke: creative chef
Hirdetés
Nagy Eszter 2020.06.28.

Ínyenc előételek egy tányéron

Különleges alkalmakra is tálalható Nagy Eszter creative chef ajánlata. Két ínyenc előétel egy tányéron, könnyen készíthető finomságok, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak.

Nagy Eszter 2020.05.31.

A tavasz ízei: bodza és eper

Virágzik a bodza és elkezdődött az eperszezon is. Nagy Eszter creative chef egyik kedvencét, a bodzát ajánlja e heti kínálatában, ami nemcsak szörpnek kiváló, hanem egy könnyű, és pillanatok alatt elkészíthető tavaszi-nyári fogás egyik hozzávalója is lehet.

Creative Chef 2020.05.17.

Főszerepben a levesek

A leveseknek amellett, hogy segítik az emésztést, étvágygerjesztő hatásuk is van. Ahogy közeleg a nyár, az idő egyre melegebb lesz, amikor kiemelten kell figyelnünk a megfelelő napi folyadékbevitelre. Nagy Eszter creative chef az ízében is tökéletes, gyönyörűen átlátszó, „olajos” állagú húsleves receptjét kínálja az egészséges és percek alatt elkészíthető paradicsom-krémleves mellett.

Creative Chef 2020.03.08.

Középpontban a kacsa

Nagy Eszter creative chef újabb ízletes fogásokkal készült!

Creative Chef 2020.02.22.

Ízbombák hús nélkül

Amióta világ a világ, az emberek mindig követtek valamilyen divatirányzatot, legyen szó öltözködésről vagy akár a táplálkozásról.

Nagy Eszter 2020.02.09.

Pofás főétel nagyszerű vendégváróval

Nagy Eszter creative chef egyszerű, de nagyszerű vendégvárót ajánl és egy különleges gulyáslevest, amelynek kiteljesedett ízét a marhahúsok királya, a malacpofa adja.

Creative Chef 2020.01.18.

Keleti ízek nem csak vegetáriánusoknak

Valódi vitaminbombának számítanak Nagy Eszter creative chef ajánlott ételei, amelyek nem csak a vegetáriánusoknak, hanem a húsimádóknak is ízleni fognak. Zöldség zöldség hátán, mondhatnánk a receptek olvasásakor, de a padlizsánkrém mellett a zöldségleves keleti ízvilágot is csempész a tányérunkba.

Nagy Eszter 2019.12.11.

Illatos leves mellé tépett malachús

Nagy Eszter creative chef ajánlatában a mostanság oly divatos „tépett malachús” háziasszonybarát elkészítési módját ismerhetjük meg. Eredetileg smokerben (a barbecue sütés, füstölés legeredetibb eszköze) készítik, omlóssága miatt szálasra húzzák, szaftosan, szendvicsben kínálják. Egy kis csalással mi is hasonló ízt varázsolhatunk a tányérra. Az egyik legigénytelenebb gyümölcsünkből pedig illatos, már az adventre hangoló levest készíthetünk olcsón és gyorsan.

Hirdetés