Hirdetés
Címke: creative chef
Hirdetés
Creative Chef 2020.03.08.

Középpontban a kacsa

Nagy Eszter creative chef újabb ízletes fogásokkal készült!

Creative Chef 2020.02.22.

Ízbombák hús nélkül

Amióta világ a világ, az emberek mindig követtek valamilyen divatirányzatot, legyen szó öltözködésről vagy akár a táplálkozásról.

Nagy Eszter 2020.02.09.

Pofás főétel nagyszerű vendégváróval

Nagy Eszter creative chef egyszerű, de nagyszerű vendégvárót ajánl és egy különleges gulyáslevest, amelynek kiteljesedett ízét a marhahúsok királya, a malacpofa adja.

Creative Chef 2020.01.18.

Keleti ízek nem csak vegetáriánusoknak

Valódi vitaminbombának számítanak Nagy Eszter creative chef ajánlott ételei, amelyek nem csak a vegetáriánusoknak, hanem a húsimádóknak is ízleni fognak. Zöldség zöldség hátán, mondhatnánk a receptek olvasásakor, de a padlizsánkrém mellett a zöldségleves keleti ízvilágot is csempész a tányérunkba.

Nagy Eszter 2019.12.11.

Illatos leves mellé tépett malachús

Nagy Eszter creative chef ajánlatában a mostanság oly divatos „tépett malachús” háziasszonybarát elkészítési módját ismerhetjük meg. Eredetileg smokerben (a barbecue sütés, füstölés legeredetibb eszköze) készítik, omlóssága miatt szálasra húzzák, szaftosan, szendvicsben kínálják. Egy kis csalással mi is hasonló ízt varázsolhatunk a tányérra. Az egyik legigénytelenebb gyümölcsünkből pedig illatos, már az adventre hangoló levest készíthetünk olcsón és gyorsan.

Nagy Eszter 2019.12.09.

Burgonyavariációk húsokra

Nagy Eszter e heti ajánlatában a két főétel különlegességét a hozzájuk készített saláta és főzelék adja, amelyet burgonyából készített. A creative chef kedvence a rántott hús, amelyet a „leghálásabb” húsrészből, szűzpecsenyéből készített. A marhanyak pedig a konfitálás után finom puha és omlós lesz.

Nagy Eszter 2019.11.09.

Olasz–magyar desszertbarátság

A panna cotta Piemontból származik, de egész Olaszországban elterjedt, jelentése főzött tejszín. Tejet, tejszínt és cukrot főznek össze hozzá, majd elkeverik zselatinnal és jól kihűtik.

Nagy Eszter 2019.10.12.

Telt ízek harmóniája: sajt, dió és sonka

Nagy Eszter creative chef őszi finomságot ajánl a hűvösebb napokhoz. Ez a telt ízeket hordozó tészta akár ebédre, akár vacsorára a családnak vagy vendégvárónak tálalva, kiváló választás. A recept könnyen, gyorsan elkészíthető, és nagyon ízletes.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat