Címke: Cifra Műhely
Hirdetés
Győr+ 2023.04.04.

Ukrajnába visz adományokat a Cifra Műhely

A Cifra Műhely csapata segít ahol tud, a tagok például a háború kezdete óta már többször segítséget nyújtottak a Kárpátalján élőknek. Négyszer vittek adományt a térségbe, eddigi akcióikat pedig hamarosan egy újabb követi a közeljövőben. A többi között erről is beszélt Deésy Gábor, az egyesület vezetője a Győr+ Médiának.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.20.

Cifra reggeli a stúdióban, egyenesen Écsről

Mindig nagyon nehéz dolga van a Győr+Reggeli műsorvezetőinek, amikor Deésy Gábor a vendég a stúdióban. A Cifra Műhely Közhasznú Kulturális Egyesület elnöke a friss ropogós információk mellett finomságokkal is szokott kedveskedni, most épp saját készítésű kolbászok, és isteni ciabatta volt a menü.

Győr+ 2022.03.17.

Útnak indultak a cifra adományok Kárpátaljára

A Cifra Műhely Közhasznú Kulturális Egyesület évről-évre szállít adományokat a kárpátaljai gyermekotthonok számára. A segítségnyújtás az utóbbi időben a háborús események miatt még fontosabbá vált.

Győr+ Rádió 2022.02.01.

Ez lesz ám a vásár a javából!

Nem jellemző a Cifra Műhely Egyesület kollégáira az unatkozás. Amikor nem épp a magyar hagyományok hírét viszik szerte a világban, akkor közvetlen környezetükben tartanak óvodai foglalkozásokat, előadásokat, vagy éppen vásárokat.

Hirdetés