Hirdetés
Címke: bűncselekmény
Hirdetés
MTI 2021.10.12.

Elítélték az UFO egykori frontemberét

Jogerősen két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélték az UFO együttes egykori frontemberét nők futtatása miatt - tájékoztatta a fővárosi fellebbviteli főügyész kedden az MTI-t.

MTI 2021.10.12.

Hamis PCR-tesztekkel kereskedtek

Elfogtak egy hamis PCR-tesztekkel kereskedő bűnbandát, amely az eddigi adatok szerint csaknem száz sértettet több mint hétmillió forinttal károsított meg - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kedden a police.hu oldalon.

MTI 2021.10.02.

Elfogták egy droghálózat tagjait

Kokainra szakosodott Pest megyei droghálózat öt tagját fogták el szerdán összehangolt akcióban a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársai és a TEK speciális egységei - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu-n.

MTI 2021.09.29.

Balesetnek álcázta apja megölését, letartóztatták

Letartóztattak egy kazincbarcikai férfit, aki a megalapozott gyanú szerint megölte apját, de balesetnek állította be a történteket - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n.

Győr+ 2021.09.29.

Irodában rongált, rendőrök vitték el

Bejelentés érkezett a rendőrségre kedden délelőtt, hogy a Kossuth utcában egy intézmény irodájánál egy agresszív férfi dühöng.

Győr+ 2021.09.23.

Egyre sikeresebb a közös szolgálat

Ahogy arról már a Győr+ Média is többször cikkezett, a Győri Rendőrkapitányság és a Városrendészet Győr munkatársai közötti együttműködés egyre gyümölcsözőbb. Ez köszönhető a kölcsönös bizalomnak és az egyre gyakoribb közös szolgálatoknak is. Szeptember 23-án egy tolvajt fogtak el, nagyon rövid időn belül.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat