Címke: bringajelölés
Hirdetés
Győr+ 2023.08.16.

Ismét lesz bringajelölés Győrben

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőrkapitányság ismét bringa-jelölést szervez városunkban. A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése - a győri önkormányzat támogatásának köszönhetően - a győri kerékpár-tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Győr+ 2023.06.15.

Ismét lesz bringajelölés Győrben

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, amely - a Győr Vármegyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően - a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Győr+ 2023.05.10.

Ismét bringajelölés Győrben

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya ismét meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, amely - a Győr Vármegyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően - a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Győr+ 2022.09.19.

Folytatódik a bringák jelölése Győrben

A Győri Rendőrkapitányság ismét meghirdeti a kerékpárok speciális pasztával történő megjelölését, mely Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásának köszönhetően a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes.

Németh Boglárka 2022.08.12.

Hét éve jelölik a bringákat, szombaton is fogják

Már hetedik éve zajlik Győrben az egyedülálló kerékpárjelölő program, ami az önkormányzat kiemelten támogat. Szombaton ismét kerékpárjelölő akciót tartanak a Zrínyi utcai kapitányságon.

Hirdetés