Címke: Bridge
Hirdetés
Mireider Máté 2022.09.18.

Carson Coma koncert a Bridgeben

Sokan voltak kíváncsiak a Carson Coma koncertjéra a Bridgében, a jegyek szinte pillanatok alatt elfogytak. A hangulat jó volt, a zenekar pazar, a fotók talán egy kicsit visszaadják az élményt.

Győr+ 2022.05.15.

Két év után újra rotyogtak a hallgatói bográcsok a Széchenyi István Egyetemen

Végy egy jó helyszínt, főzz remek ételeket, és nézd, miként özönlenek az eseményedre az emberek – kis túlzással ennyire egyszerű és nagyszerű egy hallgatói bogrács program koncepciója a győri Széchenyi István Egyetemen. Az oldott hangulatú rendezvények a kötetlen szórakozás mellett kiváló terepet nyújtanak a kapcsolatépítésre is – melynek erejét jelzi, hogy egy-egy alkalomra az öregdiákok is visszatérnek nosztalgiázás gyanánt.

Győr+ 2022.02.11.

Fergeteges koncerttel nyitott újra a Bridge

Alee és a Follow the Flow fantasztikus koncertjével nyitott újra szerdán a Széchenyi István Egyetem Bridge Oktatói és Hallgatói Klubja, amely egyszerre szolgálja az intézmény hallgatóit, munkatársait és a térségben élőket. Az egyetem a fenntarthatóság jegyében újította fel a létesítményt, jelentősen javítva energiahatékonyságát.

Földvári Gabriella 2020.09.03.

Ingyenes családi programok és ajándékkoncert a győrieknek

Nyárbúcsúztató rendezvények, koncertek és termelői piac is várja a győrieket szeptember első hétvégéjén. Városunkban lép fel többek között Nagy Feró, Budai Beatrix és Dócs Péter, Soltész Rezső, a The Voices sztárjai, és Demjén Ferenc.

Némedi- Tóth Zsófia 2020.08.15.

Óriási tombolás a Bridge Gardenben

Augusztus 14-én, pénteken este a Tankcsapda rockegyüttes mutatta meg a győri közönségnek, hogy ennek a műfajnak bizony helye van a városban.

Sándor Szigeti 2020.07.29.

Duplakoncert a Bridge-ben: Wellhello és Follow The Flow

Július 30-án, csütörtökön Győrben ad koncertet a Welhello és a Follow the Flow. Városunk nem ismeretlen egyik zenekar számára sem, korábban már felléptek együtt az Audi Arénában. Most kisebb a létszám előtt fognak ugyan zenélni, de így is nagy bulira készülnek a Bridge udvarában.

Hirdetés