Címke: börtön
Hirdetés
Győr+ 2023.11.29.

Nem bírt magával, újra börtönbe kerül a kábítószer-kereskedő!

A Győri Törvényszék kábítószer-kereskedelem bűntette és kábítószer előállításához szükséges anyagokkal való visszaélés bűntette miatt 9 év fegyházbüntetésre ítélt egy férfit, a büntetést a Győri Ítélőtábla helybenhagyta, így az jogerőre emelkedett - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

MTI 2023.05.23.

Öt év börtönre ítélték a tanárát megkéselő győri diákot

Közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt jogerősen öt év börtönre ítélte a Győri Ítélőtábla kedden azt a diákot, aki 2019-ben egy győri iskolában tanóra közben többször megszúrta tanárát - tudatta a bíróság szóvivője közleményben az MTI-vel.

Havassy Anna Katalin 2023.03.23.

Börtönbe viszik a győri középiskolásokat

Szerencsére csak bűnmegelőzési célzattal kattant a hátuk mögött a lakat március 23-án, csütörtökön. A cél az volt, hogy a fiatalok testközelből láthassák milyen is a börtönélet és mi lehet a következménye annak, ha nem megfelelő társaságba keverednek, vagy rossz döntéseket hoznak. A börtön rendezett folyosói, a zárka puritánsága és az egyik fogvatartott beszámolója vélhetően mély nyomokat hagytak az iskolásokban.

MTI 2023.01.17.

Börtönbe megy a férfit, aki lefejezéssel fenyegette a rendőröket

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt két év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki lefejezéssel fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket a Hajdú-Bihar vármegyei Berekböszörményben - tájékoztatta a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-t kedden.

MTI 2022.11.02.

Agyonverte élettársát, tizennyolc évet kapott

A Tatabányai Törvényszék első fokon tizennyolc év börtönbüntetésre ítélt egy 38 éves nőt, aki Bajóton különös kegyetlenséggel agyonverte élettársát, majd holttestét felgyújtotta - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője.

Hirdetés