Címke: Boglárka
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2019.11.19.

Már helyükön a fejlesztő játékok

Hétfőn délelőtt elkezdték összeszerelni és telepíteni azokat az udvari fejlesztőjátékokat, amelyek Erzsébet Ligeti óvodában lévő, sajátos nevelési igényű, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek hétköznapjait teszik szebbé.

Szabó Csilla 2019.11.11.

Álomból valóság: épülhet a hinta és homokozó

A Győr+ Média „Ne csak álmodj hintát, homokozót!” elnevezésű jótékonysági kampányával többedszer bizonyította embertársaink nemes segítő szándékát. Alig két hónap alatt sikerült összegyűjteni kétmillió forintot önzetlen adományokból: megépülhet a Boglárka csoport sérült és ép kisgyermekeinek a speciális hinta és homokozó.

Győr+ 2019.10.24.

Zsebpénzükkel segítenek az ovisoknak

A Kodály Zoltán Iskola 3/a osztályos tanulói is csatlakoztak a Ne csak álmodj hintát, homokozót elnevezésű jótékonysági kampányunkhoz.

Havassy Anna Katalin 2019.10.06.

„Csak saját magunkkal kell foglalkozni!”

A támadó hamar közönség kedvenccé vált Győrben, nem csoda, hiszen rendre szállította a gólokat, karizmatikus egyénisége pedig a pályán és azon kívül is megmutatkozott. Térdműtétje után nemrég tért vissza, egyre inkább játékba lendül, s arra is vállalkozott, hogy a Győr+ jótékonysági kampánya mellé álljon. Vele beszélgettünk.

Győr+ 2019.10.05.

Együtt, egy nemes célért

A hűvös, esős, barátságtalan idő ellenére sokan álltak rajthoz a XV. Arrabona Futófesztiválon.

Szabó Csilla 2019.10.04.

Rajttól a célig: Futás hintáig és homokozóig

A Győr+ Média ismét jótékonysági futásra invitálja az önzetlen adakozókat, idén is nemes cél mellé állva segítünk egy győri szervezetet. Játszva tanulhat együtt sérült és ép kisgyermek a speciális hintán és homokozóban. Ebben a játékban csak nyerni lehet. A közös élményt, a mozgás örömét.

Győr+ 2019.10.02.

A mozgás erejével a mozgás öröméért

A „Gurítsunk pár százast a kisbuszba!” sikeres jótékonysági kampányunk után ismét olvasóink, hallgatóink és nézőink segítségét kérjük. Ezúttal a központiidegrendszer-sérült, mozgásukban korlátozott kisgyermekek számára szeretnénk speciális hintát és homokozót vásárolni. Az önzetlen adományokat október 5-én a Barátság Sportparkban rendezendő futófesztiválon is eljuttathatják az Erzsébet Ligeti Óvodáért Alapítványnak, hogy a sérültséggel élő és ép kisgyermekek együtt is átélhessék a mozgás örömét.

Szabó Csilla 2019.09.22.

A gyermeki mosoly „minden pénzt megér”

A Győr+ Média ismét jótékonysági gyűjtést szervezett, az összegyűlt pénzből pedig az Erzsébet Ligeti Óvoda Boglárka csoportjába járó központiidegrendszer-sérült, mozgáskorlátozott kisgyermekek fejlesztését segítő speciális hintát és homokozót szeretnénk vásárolni. A sérültséggel élő ovisok és ép társaik közös játékából fakadó gyermeki mosolyok olvasóinkhoz, nézőinkhez és hallgatóinkhoz is elérnek, ha adományaikból megvalósítjuk az álmukat, és birtokba vehetik az udvari játékokat.

Hirdetés