Címke: biztosítás
Hirdetés
MTI 2023.03.13.

Tömegbaleset: rendkívüli előleget nyújtanak a biztosítók a károsultaknak

A Magyar Biztosítók Szövetsége, (MABISZ) valamint a gépjármű felelősségbiztosításban érintett hazai biztosítók rendkívüli előleget nyújtanak az M1-es autópályán szombaton bekövetkezett tömegszerencsétlenség károsultjainak, a jogszabályi kötelezettségeket megelőzve - közölte a MABISZ hétfőn az MTI-vel.

MTI 2022.07.06.

Rekordösszegű kárkifizetéseket is hozhat az idei viharszezon

Az idei viharszezon felénél, a május-júniusi adatok szerint 39 ezer bejelentés érkezett a biztosítókhoz, a kárösszeg pedig 4,6 milliárd forint, ennek alapján az idei négyhavi kárkifizetések meg is haladhatják a tavalyi, tízéves rekordnak számító összeget - jelezte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) szerdán.

hirdetés
PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR 2022.07.04.

Figyeljünk rá az utazás tervezése során: utasbiztosítás!

Itt a nyár, a legtöbben felelősségteljesen indulnak útnak, azonban még mindig sokan vannak, akik nem kötnek utasbiztosítást a nyaralásuk idejére. Pedig manapság már az indulás napján online is megköthetjük az utasbiztosításunkat. Azonban célszerű nem az utolsó pillanatokra hagyni a döntést, és előtte több terméket is összehasonlítani!

hirdetés
Győr+ 2022.06.15.

Gyakoriak a brutális tömegközlekedési balesetek Győrben

Győr hazánk egyik legnagyobb városa. Hatalmas gépjárműforgalmat bonyolít, hiszen egyetemi város, ami dinamikusan fejlődő iparral és kereskedelemmel rendelkezik. Ugyanakkor a nyugati határ kapuja is, így személyautók mellett kamionok, buszok ezrei haladnak át rajta nap mint nap.

MTI 2022.06.01.

Viharkárok májusban: ennyit fizetnek a biztosítók!

A májusi időjárási szélsőségek nyomán a biztosítók 2,4 milliárd forintot fizettek már ki, vagy tartalékoltak kárkifizetésekre, ami valamivel kevesebb, mint tizennyolcezer bejelentéshez kapcsolódik - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

MTI 2021.11.25.

Autósok figyelem! Határidő közeleg!

Már csak egy hete maradt az év végi fordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással (kgfb) rendelkező autósoknak arra, hogy eldöntsék, elfogadják-e jelenlegi biztosítójuk ajánlatát a következő éves időszakra, vagy inkább szerződést váltanak - hívta fel a figyelmet a Netrisk.hu.

Győr+ 2021.10.25.

Érdemes figyelni a kocsik kötelező biztosítását

A november elején kezdődő év végi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány még idén is csaknem egymillió gépjárművet, köztük mintegy 550 ezer személygépkocsit érint.

Kárpát Zsolt 2021.08.12.

A nyári viharokra is jól jöhet a lakásbiztosítás

Szinte egész nyáron kitart a kánikula, de ezzel együtt a forró időszakokat megtörő hirtelen, heves viharokra is fel kell készülnünk. A szakadó esőre és a sokszor orkánerejű szélre az otthonunkat is érdemes felkészíteni, azért, hogy ha bekövetkezne a baj, a lakásbiztosítás fedezze a károkat.

Győr+ 2021.07.23.

Kevesebb a karambol, de nagyobb a kár

Érdekes kettősséget mutatnak a Magyar Nemzeti Bank kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) adatai a pandémiás, 2020-as évről.

Hirdetés