Címke: Biciklii
Hirdetés
MTI 2021.10.16.

Hamarosan a megyében is tekerhetünk a világító bicikliúton

Az egy éve üzemelő világító kerékpárút beválni látszik, az előremutató műszaki megoldást ezért érdemes másféle módon is, többfelé kipróbálni, így kísérleti jelleggel világító útburkolati jelek festése kezdődik meg a Magyar Közút kezelésében lévő hálózaton - jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a tárca szombati közleményében.

Németh Boglárka 2021.09.16.

Kétszáz Audis cserélte az autót biciklire

Közel 200 audis dolgozó biciklizett együtt a Városháza előtti térről az Audi főportájáig reggel. A vállalat így nyitotta meg a „Föld hete” elnevezésű rendezvénysorozatát.

Zombai-Kovács Ákos 2021.09.16.

Bringás reggeli a kórházi dolgozóknak

Bringás reggelit kaptak a kerékpárral munkába érkező kórházi dolgozók csütörtök reggel. A Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ idén második alkalommal szervezte meg a programot, amivel csatlakoztak a „Bringázz a munkába” országos kampányhoz.

Győr+ 2021.06.16.

Inkább bringázz, Győr!

Június és júliusban Győr lakói és cégei mutathatják meg, mennyire bringabarátok. A hétköznapi bringásoknak Inkább bringázz, Győr! címmel nyereményjátékot, a helyi cégeknek workshopot szervez a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz a munkába! idei, havonta más-más városra fókuszáló kampányában.

Hirdetés