Címke: bemutató
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2023.03.17.

József-nap és méhész bemutató a Prohászka Oviban

„Sándor napján megszakad a tél, József napján eltűnik a szél, zsákban Benedek hoz majd meleget, nincs több fázás, boldog, aki él”- énekelték Weöres Sándor Tavaszköszöntőjét a Prohászka Óvoda ovisai. A kicsik megemlékeztek a közeledő József napról, sőt egy méhész is ellátogatott hozzájuk.

Szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2023.02.18.

Nem ördögtől való a metszés

Szombaton délelőtt, a Győrszentiván melletti gyümölcsösben rendeztek bemutató fametszést a győri kertbarátoknak. Az eseményen tapasztalt szakemberek, többek között Ujhelyy Károly mutatta meg, hogyan kell szakszerűen eltávolítani a fákról a felesleges ágakat.

Farkas Mónika 2023.02.07.

Színház: az új helyeken is népszerűek a darabok

Mint ismert, a megnövekedett energiaárak miatt a Győri Nemzeti Színház ideiglenesen bezárta kapuit, a téli hónapokban két új helyszínen, illetve a Padlásszínházban várja közönségét. A nagyérdemű és a színészek is jól fogadják a kialakult helyzetet, mind a Richter Teremben, mind a Vaskakas Bábszínházban gyorsan otthonra lelt a társulat.

Németh Boglárka 2023.01.06.

Kutyabemutatót tartottak az angyalok a gyermekotthonban

A Győr+ Angyalok nem csak karácsonykor jótékonykodnak. A Győr+ Média tavalyi karácsonyi akcióját az Állatságok Állatbemutató csapata is látta és úgy döntöttek, teljesítik azoknak a gyerekek a papírra lerajzolt vágyát, akikhez közel állnak a kis kedvencek. A téli szünetben lepték meg a Bagolyvár lakóit, akik nagyon örültek a patkány, a nyuszi, a tyúkok, a teknős és a kutyák láttán. Az állatok trükköket mutattak be, továbbá az előadások végén meg is lehetett őket simogatni. A különleges élményt pedig természetesen stábunk is megörökítette.

Győr+ 2022.04.14.

Mária evangéliuma a Győri Nemzeti Színházban

Zajlanak a Mária evangéliuma rockopera próbái, melynek jubileumi díszbemutatóját április 16-án, húsvét szombatján tartják a Győri Nemzeti Színházban. Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi zenés művét a műfaj kiváló művészeinek és alkotóinak közreműködésével, megújult hangzásvilággal állítják színpadra Juronics Tamás rendezésében. A LantArt Produkció előadását május 3-án Kaposváron, június 6-án, pünkösd hétfőn pedig a Margitszigeten is bemutatják, majd további nyári helyszíneken és kőszínházakban lesz látható.

Győr+ 2021.12.09.

Ilyen gyorsan terjed a lakástűz!

Látványos lakástűz szimulációs bemutatót tartott ma 5 órakor a Dunakapu téren a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hirdetés