Címke: béketárgyalás
Hirdetés
MTI 2023.03.05.

Szijjártó Péter: emberi életeket mentene a béke

Emberi életeket mentene az ukrajnai béke, a magyar kormány ezért szorgalmazza a tűzszünetet és a béketárgyalások azonnali megkezdését - mondta a külgazdasági és külügyminiszter az N1 horvát hírtelevízió műsorában.

MTI 2022.03.29.

Megkezdték a tárgyalásokat a delegációk Isztambulban

Mind Ukrajnának, mind Oroszországnak "jogos aggodalmai" vannak - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török elnök a háborúban álló országok tárgyalódelegációinak isztambuli tárgyalása előtt, felszólítva a feleket arra, hogy "vessenek véget ennek a tragédiának".

Győr+ 2022.03.28.

Hétfőn újabb béketárgyalások kezdődnek – cikkünk frissül!

Három napos béketárgyalás veszi kezdetét, Zelenszkij videóüzenetben szólt arról, hogy Ukrajna függetlenségének és területi egységének megtartását tekinti fő prioritásának. Tartsanak velünk ma is, hiszen a háború 33. napjáról is tudósítunk folyamatosan frissülő hírfolyamunkban.

Győr+ 2022.03.23.

Komoly figyelmeztetést küldött Szergej Lavrov – Cikkünk frissül!

Emmanuel Macron francia államfő kedden ismételten beszélt orosz kollégájával, Vlagyimir Putyinnal, de az egyórás telefonbeszélgetésen nem sikerült megállapodásra jutni a francia fél által reklamált tűzszünetről Ukrajnában - jelezte a francia elnöki hivatal. Szerdán is tudósítunk a háború eseményeiről, kövesse frissülő hírfolyamunkat!

MTI 2022.03.16.

Lavrov: van remény a kompromisszumra

Nem könnyű tárgyalások folynak Oroszország és Ukrajna között, de van remény a kompromisszumra - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerdán az orosz RBK tévécsatornának nyilatkozva.

MTI 2022.03.16.

Szerdán folytatódhatnak a béketárgyalások

Nagyon nehezen haladnak az ukrán-orosz tárgyalások - közölte kedd este Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó, aki videoösszeköttetés segítségével tárgyalt hétfőn és kedden az orosz féllel.

Győr+ 2022.03.15.

Ekkor érhet véget a háború?

Zelenszkij ukrán elnök kabinetfőnökének tanácsadója arról beszélt, hogy szerinte mikor érhet véget a háború, írta a BBC. Kétféle forgatókönyvet említett. - írja az origo.hu.

MTI 2022.03.15.

Szijjártó: mi kizárólag Magyarország érdekeit képviseljük – cikkünk frissül

Értesülések szerint Csehország, Lengyelország és Szlovénia vállalta, hogy fegyvereket szállít Ukrajnába, ennek a részleteit beszélik meg kedden Kijevben az ukrán vezetéssel. Magyarország nem szállít fegyvereket Ukrajnába, ezért a magyar miniszterelnök nem vesz részt a tárgyaláson - olvasható az Origo honlapján.

Hirdetés