Címke: bajnokság
Hirdetés
HAK 2023.05.28.

Ezt a csapatot csak szeretni lehet! – a bajnoki öröm képei

Azt már korábban tudni lehetett, hogy az Győri Audi ETO KC lesz az idei szezon bajnoka, ám az aranyérmek és a kupa átadására szombaton este, egy győztes meccs után került sor. O. Jakócs Péter fotóriporter kollégánk a helyszínen volt, s minden fontos pillanatot megörökített.

Győr+ 2023.04.12.

Bravó! Bajnoki döntőben a győri női kosarasok

Hatalmas bravúrt végrehajtva bejutott a női kosárlabda-élvonal döntőjébe a SERCO UNI Győr csapata. Az együttes a DVTK-t hosszabbításban felülmúlva kvalifikálta magát a fináléba.

Kárpát Zsolt 2023.03.18.

Csodás autók, cheerleaderek, és amerikai foci Révfaluban

Győr volt a házigazdája az első Egyetemi Amerikai Futball Bajnokságnak. A Széchenyi István Egyetem focipályáján gyűlt össze az 5 résztvevő csapat. A villámmeccsek mellett többek között pomponlányokban és különleges amerikai autókban is gyönyörködhettek a szurkolók.

Mics Flóra 2022.07.14.

Uralták a győri tornászok az országos bajnokságot

A Győr+ Reggel mai adásában vendégeink voltak a Győri Atlétika Club tornászai, Mészáros Krisztofer, Kardos Botond és Tomcsányi Benedek, akikkel a legutóbbi országos bajnokságról beszélgettünk.

Csaplár Kata 2022.07.08.

Történelmi siker Mecséren

A mecséri labdarúgás életében még soha nem jegyeztek fel felnőtt bajnokcsapatot, ez a 2021/22-es megyei harmadosztályú bajnokság végén megváltozott, ugyanis Mezőörsöt egy ponttal megelőzve Mecsér bajnoki címe az utolsó Felpéc elleni győzelemmel biztossá vált. A tartalékcsapat bronzéremmel lett gazdagabb.

Győr+ 2022.05.07.

Győr volt a gazdája a Nyílt Masters Judo Magyar Bajnokságnak

A Magyar Judomesterek Clubja SE rendezésében került sor a XXIII. Nyílt Masters Judo Magyar Bajnokságra Győrben, az Olimpiai Sportparkban. Az eseményen nézőként jelen volt Radnóti Ákos, sportért is felelős alpolgármester is.

JKA 2022.03.10.

Focibajnok bencés lányok

Városi bajnoki címet szerzett a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium lány labdarúgócsapata.

Hirdetés