Címke: Autós hír
Hirdetés
Győr+ 2022.12.19.

Mit tehetnénk a szélvédő párásodása ellen?

Az autósok nagy problémája télen, hogy a lecsapódó pára miatt nem látunk ki az ablakon, s ez nemcsak bosszantó, veszélyes is egyben. Néhány egyszerű praktikával azonban felvehetjük a harcot a párásodással.

Győr+ 2022.03.17.

Szupertöltőket kap a győri Tesla-állomás

Tovább folytatódik a magyarországi Tesla Superchargerek bővítése, hamarosan Győrben is a nagyobb teljesítményű V3 töltőoszlopokat használhatják a teslások.

Győr+ 2021.10.18.

Győrben is vizsgálták a gépkocsiállományt

Szeptemberben huszonötödik alkalommal ellenőrizték egy héten át közúti mérésekkel a gépkocsik környezetvédelmi állapotát Budapesten és három vidéki nagyvárosban. A szakemberek 30 fővárosi, debreceni, győri és szegedi helyszínen a tervezettnél másfélszer több, 918 ellenőrzést végeztek el. Komolyabb problémák miatt tizenhét gépjárművet hívtak be műszaki vizsgára - tájékoztatott hétfőn az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Földvári Gabriella 2021.07.22.

Üzekednek az őzek

Augusztus közepéig tart az őzek párzási időszaka, az üzekedése. Az Országos Magyar Vadászati Védegylet azt kéri az autósoktól: a szokásosnál is figyelmesebben vezessenek, mivel az állatok nappal is sokkal aktívabbak és gyakran keresztezik a közutakat.

Mireider Máté 2021.01.24.

Egymást riaszthatják az autósok egy alkalmazás segítségével

Mindenkivel előfordult már, hogy égve hagyta a fényszórót, vagy az egyik ablak lehúzva maradt, vagy olyan helyen parkolt ahol akadályozta a forgalmat. Ilyenkor rendszerint másnap szembesülünk a valósággal, és jó esetben csak az akkumulátort kell feltölteni.

MTI 2021.01.05.

Nagyot csökkent a használtautó-piac

A gyártás leállása miatt csökkent az új autók kínálata, miközben a vásárlók is óvatosabban nyúltak a megtakarításaikhoz, és új helyett inkább használt autókat vásároltak.

MTI 2020.11.27.

Vasárnap hajnalban leáll az útdíjfizetési rendszer

November 29-én, vasárnap hajnali 1 és 5 óra között informatikai fejlesztést hajtanak végre az útdíjfizetés rendszerében, így a megszokott értékesítési szolgáltatások, az e-matrica, vagy az e-útdíj ebben az időtartamban átmenetileg nem lesznek elérhetők.

Hirdetés