Címke: autizmus világnapja
Hirdetés
Földvári Gabriella 2023.04.02.

Autizmus világnapi programokat szerveztek Győrben

Április 2-a az autizmus világnapja, ebből az alkalomból négy civil szervezet összefogásával Árnics Katalinra emlékeztek, és „kék sétát” tartottak Győrben vasárnap.

Földvári Gabriella 2023.03.19.

Autizmus világnapi programok

A Kapcsok Alapítvány háromnapos rendezvénysorozattal, a Papák Mamák Csemeték (Pamacs) Egyesülete könyvbemutatóval, hangjátékkal, valamint közös kék sétával várja az autizmusban érintett családokat és velük szolidaritást vállaló érdeklődőket az autizmus világnapja alkalmából.

Földvári Gabriella 2022.04.04.

Bakonybélben is emlékeztek

Bakonybélben, a Borostyán-kút kápolnánál emlékezett meg a Kapcsok alapítvány, barátok, ismerősök jelenlétében Árnics Katalinról, április 2-án, az autizmus világnapján., Árnics Katalin emlékhelyén emlékezett meg Árnics Katalinról a Kapcsok alapítvány, barátok, ismerősök jelenlétében április 2-án, az autizmus világnapján.

Földvári Gabriella 2022.04.02.

Kék séta, jótékony koncert és díszkivilágítás

Április 2-a az autizmus világnapja. Győrben idén is kék sétával, koncerttel hívják fel a figyelmet az autizmussal élők hétköznapjaira, segítve ezzel az érintettek megértését, elfogadását.

Győr+ 2022.04.01.

Autizmus világnapi séta lesz Győrben

Az Autizmus Világnapja egy nemzetközileg elismert nap, melyet minden év április 2-án tartanak. Célja, hogy arra ösztönözze az Egyesült Nemzetek Szervezetének tagállamait, hogy tegyenek intézkedéseket az autizmus spektrum zavarral küzdő emberek tudatosságának növelésére világszerte.

Földvári Gabriella 2022.03.28.

Autizmus világnapi séta és koncert

Autizmus napi sétára és jótékonysági koncertre invitálnak mindenkit civil szervezetek április 2-án. 10 órakor a Bécsi kapu térről indul a menet a Bisinger sétányhoz.

Földvári Gabriella 2021.04.01.

Töltsük meg kék fotókkal a virtuális teret!

Győr idén is csatlakozik a Ragyogj kékben kezdeményezéshez, így április 2-án, pénteken este, az autizmus színébe, kékbe öltözik a Jedlik Ányos híd és az Audi Aréna.

Hirdetés