Hirdetés
Címke: Ausztria
Hirdetés
mti 2021.12.05.

Hárman meghaltak egy ausztriai lavinabalesetben

Lavina temetett be több sízőt szombaton az ausztriai Salzburg tartomány Tamswegi járásában, hárman életüket vesztették, ketten megsérültek - közölte az osztrák vöröskereszt, valamint a hegyimentők szervezete.

Győr+ 2021.11.19.

Hétfőtől teljes kijárási tilalom Ausztriában

Pénteken délelőtt sajtótájékoztatót tartott Alexander Schallenberg osztrák kancellár és Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszter, amelyen bejelentették: hétfőtől tíz napra lezárják az országot.

MTI 2021.11.14.

Korlátozzák az oltatlanokat Ausztriában

Szigorú kijárási korlátozásokat vezetnek be Ausztriában azok számára, akik mindeddig nem vették fel a koronavírus elleni oltást - jelentette be vasárnap Alexander Schallenberg osztrák kancellár.

MTI 2021.11.11.

Ausztriában először tízezer felett a napi fertőzöttek száma

Ausztriában a járvány kitörése óta először haladta meg a koronavírussal fertőzöttek napi száma a tízezres küszöböt. Az osztrák hatóságok szerda esti tájékoztatása szerint 11 ezer 400 új esetet azonosítottak az utóbbi 24 órában.

Földvári Gabriella 2021.10.20.

Konzuli fogadás Győrben

Ausztria nemzeti ünnepe alkalmából fogadást adott a Konzuli Szolgálat a régióban működő osztrák cégek, vállalkozások, valamint a helyi hatóságok vezetői számára a győri Leier City Centerben szerdán este.

mti 2021.10.09.

Bejelentette lemondását Sebastian Kurz

Bejelentette lemondását Sebastian Kurz osztrák kancellár a szombat esti kabinetülést követően az ellene irányuló korrupciós vizsgálatok nyomán.

mti 2021.09.29.

Magyar startupok is jelentkezhetnek a bécsi tréningre

Magyar cégek is jelentkezhetnek arra a kéthetes bécsi tréningre, amelyet az EIT Manufacturing és a Bécsi Gazdasági Ügynökség novemberben tart a gyártással foglalkozó közép-kelet-európai startupoknak - közölte Bécs Város Külképviseleti Irodája az MTI-vel.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat