Címke: Ausztria
Hirdetés
MTI 2023.03.17.

Vasúti káosz Ausztriában: 150 járatot töröltek

Belső rendszerhiba okoz országszerte fennakadásokat a vasúti közlekedésben Ausztriában, a probléma több mint 150 járatot érint - közölte az ÖBB osztrák állami vasúttársaság pénteken.

Győr+ 2023.03.14.

Az osztrák határzár ügyében tárgyalnak

Március 1. óta ellehetetlenítették az autós közlekedést a magyar-osztrák határin fekvő Ágfalva és Somfalva között. Az osztrák oldalon lévő Somfalva polgármestere gyalogos zónát hozott létre a határon, így a magyar autósok nem tudnak ott közlekedni.

Győr+ 2023.01.30.

Ausztriába ingázol? Új ajánlatokkal rukkolt elő a MÁV!

Változnak a vasúti menetjegyek Ausztriába, a kishatárforgalomban február 1-től. Az eddigi EuroRegió kedvezményeket START Regio kedvezmény néven lehet megváltani, a START Regio AT menetjegy február 1-től megvásárolható a pénztárakban és az Elvira felületén.

Ficsór Dávid | Illusztráció: Pixabay 2023.01.11.

Indul az adóvisszatérítési szezon Ausztriában 

Indul az adóvisszatérítési szezon az Ausztriában dolgozók számára. Rendszerint február és június között zajlik ez a folyamat, ami több mint százezer magyart, ezen belül több ezer, Győr-Moson-Sopron vármegyében élőt is érint.

MTI 2023.01.05.

Ausztriában tavaly 687 embercsempészt fogtak el

Az osztrák belügyminisztérium a hivatalos éves mérleget ismertetve hangsúlyozta, hogy 2016 óta nem volt ilyen magas ez a szám. Csak Ausztria Magyarországgal közös határán több mint 300 gyanúsítottat vettek őrizetbe.

Hirdetés