Hirdetés
Címke: augusztus 20.
Hirdetés
Ficsór Dávid 2021.08.23.

Nagy buli volt Marcalvárosban

Remek programok, sztárfellépők és kiváló hangulat jellemezte a hosszú hétvégét Győrben. Ezek közül is kiemelkedett a három napos marcalvárosi ingyenes rendezvény, amelyre több ezren látogattak ki.

Győr+ 2021.08.21.

Talákozz győri katonákkal, Budapesten is!

Állami ünnepünk kapcsán nagyszabású gyermekprogramokat szervez a Magyar Honvédség a Vajdahunyad vára előtti területen, ahol a győri katonákkal is találkozhatnak az érdeklődők.

Győr+ 2021.08.21.

Nagy a buli Marcalvárosban

Ahogy arról a rendezvény előtt Hajtó Péter főszervező is beszélt: három napos buli várja a marcalvárosiakat és persze azokat is, akik vendégként érkeztek a rendezvényre. Tegnap a legnagyobb érdeklődést Kis Grófo fellépése hozta.

Szigethy Teodóra 2021.08.20.

A haza minden előtt

Amikor augusztus 20-án, államalapító Szent István királyunk napján összegyűlünk, jusson eszünkbe, Kölcsey epigrammája: „Négy szócskát üzenek, vésd jól kebeledbe, s fiadnak / Hagyd örökűl ha kihúnysz: A haza minden előtt.” - így kezdte emlékező beszédét Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő a város nevében.

MTI 2021.08.20.

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett, Áder János államfő jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, péntek reggel Budapesten, az Országház előtti Kossuth Lajos téren.

Földvári Gabriella 2021.08.20.

„Magyarok tündöklő Tsillagja”

Kevesen tudják, de Győrben számos Szent István-ábrázolással találkozhatunk, amelyek nemcsak a templomokban bújnak meg, hanem akár a város főterén is találkozhatunk vele. A teljesség igénye nélkül derítettük fel ezeket az emlékeket.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat