Címke: augusztus 20.
Hirdetés
Győr+ 2023.08.23.

Minden eddiginél többen csodálták meg élőben Európa legnagyobb tűzijátékát

Idén minden idők leglátványosabb fény- és tűzijátékával, valamint drónshowjával ünnepeltük Magyarország születésnapját. Az eseményt minden eddiginél többen követték a Szent István rendezvénysorozat helyszínein, ugyanakkor a közmédia televíziós közvetítése is nézettségi rekordot döntött.

Győr+ 2023.08.21.

Győri elismerések a nemzeti ünnepen

A belügyminiszter előterjesztésére, munkájuk elismeréseként állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából kitüntetéseket adott át Novák Katalin. A díjazottak között győri szakemberek is szerepelnek.

Győr+ 2023.08.21.

Így kell ünnepelni augusztus 20-án! – sok FOTÓ!

Vasárnap is óriási sikere volt az Augusztus 20. Fesztiválnak Győrben. A délutáni fergeteget este koncertek koronázták meg Marcalvárosban. Természetesen a Győr+ is ott volt, mutatjuk képes beszámolónkat!

MTI 2023.08.20.

Novák Katalin: szükség van példaképekre

Egy nemzetnek szüksége van példaképekre - hangsúlyozta Novák Katalin köztársasági elnök augusztus 20-án Esztergomban, a Magyar Szent István Rend és a Magyar Becsületrend átadásakor.

Szigeti Sándor 2023.08.20.

Könnyes örömbulivá vált Demjén ünnepi koncertje

Igazi érzelmi hullámvasútra ültette fel közönségét szombaton este Demjén Ferenc a legendás Tabánban. Az énekes már nehezen mozog, de a hangjával továbbra is elvarázsolja a publikumot.

Németh Boglárka 2023.08.20.

Augusztus 20: megkoszorúzták Szent István szobrát

A hagyományokhoz híven, megható ünnepséggel kezdődött városunkban az augusztus 20-a. A Bécsi kapu térnél lévő Szent István király szobornál gyűltek össze az önkormányzat, a politikai pártok, a rendvédelmi szervek, a kormányhivatal, az egyetem és a lovagrendek képviselői.

Havassy Anna Katalin 2023.08.20.

Mindennapi kenyerünk…

A kenyér érték, a kenyér élet. Becsüljük meg hát jobban!

MTI 2023.08.20.

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett, Novák Katalin köztársasági elnök jelenlétében felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen, vasárnap reggel Budapesten, az Országház előtti Kossuth Lajos téren.

Hirdetés