Címke: Audi Hungaria
Hirdetés
Hajba Ferenc 2022.09.27.

Szintet lépett az Audi, bővítették a szerszámgyárat

A legmodernebb technológiák, lézervágó berendezések, flexibilis robotcellák, hálózatba kapcsolt digitális rendszerek szolgálják az Audi Hungaria exkluzívszériás gyártáskapacitásának bővülését, a szerszámüzem jelentős bővítésével – jelentette be Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke az avató ünnepségen

Győr+ 2022.09.05.

Megalakult a Győri Tudástranszfer Központ

A mai napon közös sajtótájékoztató keretében írta alá a Győri Tudástranszfer Központ megalakulásáról szóló megállapodást a győri Széchenyi István Egyetem képviseletében dr. Knáb Erzsébet, a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke és dr. Kovács Zsolt kancellár, a Győri Szakképzési Centrum képviseletében Gede Eszter kancellár és Hartyándiné Frey Aranka főigazgató, valamint Németh Kinga, az AUDI HUNGARIA Zrt. személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Szigeti Éva, az Audi Akademie Hungaria vezetője Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár jelenlétében. A központ célja a szakképzésen alapuló életpályamodell vonzóbbá tétele, valamint az átjárhatóság megteremtése a szakképzés és a felsőoktatás között gyakorlatorientált, a munkaerőpiac igényeihez igazodó oktatás biztosításával.

hirdetés
Győr+ 2022.09.03.

Audi Hungaria Iskolaközpont Győr: Újdonságokkal indul a tanév

A neves intézmény, külföldön működő német iskolaként, a 2022/23-as tanévet megújult képzési koncepcióval indítja, amely keretében mind az általános iskolában (1-4 évfolyam), mind a 8 évfolyamos gimnáziumban a német előírásoknak megfelelően folyik az oktatás.

Győr+ 2022.08.05.

A jövő mérnökei versenyeztek Győrben

Véget ért az Audi Hungaria és a Széchenyi István Egyetem közös szervezésű nyári tábora, amely ötvözte az intenzív szakmai képzést a hallgatói mérnökversenyek világával. A résztvevőknek az Audi e-tron akkumulátorának viselkedését kellett szimulálniuk szoftveres környezetben, mindezt négy hét alatt, az alapoktól indulva. Valamennyi csapat sikeresen teljesítette a feladatot, amely jól mutatja a győri Széchenyin alkalmazott, szokásostól eltérő gyakorlatorientált oktatási módszertan eredményességét. A hallgatók munkáját a közreműködő cégek is értékelték, néhány résztvevő állásajánlatot is kapott.

MTI 2022.07.22.

Évközi alapbéremelés az Audi Hungariánál

Kilencszázalékos évközi alapbéremelést hajtanak végre az Audi Hungariánál, az intézkedésről pénteken állapodott meg a munkáltató a munkavállalói oldallal.

MTI 2022.07.15.

Megmenekülnek a belső égésű motorok

Az Európai Unió Környezetvédelmi Tanácsa elfogadta, hogy 2035-től nem szükségszerű kivezetni a belsőégésű motorokat, amennyiben lehetőség lesz a karbonsemleges szintetikus üzemanyagok használatára - mondta a technológiai és ipari miniszter pénteken Zalaegerszegen.

Sándor Szigeti 2022.06.28.

Letaszítaná trónjáról a Teslát a Volkswagen

A Volkswagen vezérigazgatója felkészültnek tartja az autógyártó konszernt az átállásra a belsőégésű motorokról az elektromobilitásra és úgy látja, hogy cége képes felzárkózni a piacvezető Teslához és akár át is veheti tőle a vezetést.

Hirdetés