Címke: átigazolás
Hirdetés
Pécskai István 2023.08.10.

Az ETO nagy riválisához igazolhat Kalmár Zsolt

Az ETO-nál nevelkedő, jelenleg a szlovák élvonalbeli DAC-ot erősítő Kalmár Zsolt távozhat a dunaszerdahelyi klubtól. A magyar válogatott középpályás az NB I-ben szereplő Fehérvár FC-ben folytathatja pályafutását. Érdekesség, hogy az ETO és a Fehérvár szurkolói nincsenek jó viszonyban, nagy kérdés, a zöld-fehér drukkerek hogyan fogadják a győri nevelés Kalmár döntését...

Pécskai István 2023.07.20.

Marco Rossi véleményt mondott Kerkez Milos átigazolásáról

Ahogy a Győr+ Média is beszámolt róla, a 2019 és 2021 között az ETO-ban futballozó Kerkez Miklós a világ legerősebb bajnokságában, az angol Premier League-ben szereplő AFC Bournemouth-ba szerződött a holland AZ Alkmaartól. Az átigazolásról Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya is elmondta véleményét. Az olasz mester szerint Kerkez nagyon jó döntést hozott.

Pécskai István 2023.07.20.

Kerkez Milos a Bournemouth-ba szerződött, győri mentora büszke rá

Hatalmas lépés Kerkez Milos pályafutásában: a 2019 és 2021 között az ETO FC-t erősítő balhátvéd az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő AFC Bournemouth gárdájához szerződött. A 19 éves, nyolcszoros magyar válogatott játékosért 15,5 millió fontot (17,4 millió eurót, vagyis 6,7 milliárd forintot) utal új klubja a holland AZ Alkmaarnak.

Győr+ 2023.07.19.

Osztrák csatárt szerződtetett az ETO futballcsapata

Az NB II-ben szereplő ETO FC átigazolta Christoph Kröhnt az osztrák másodosztályban szereplő FAC Wien gárdájától. A csatár pályára lépett a győri csapat ellen felkészülési mérkőzésen, ahol felkeltette a zöld-fehérek szakmai vezetésének érdeklődését.

Győr+ 2023.07.17.

Kapust és védőt vett az ETO női focicsapata

Két, még nem egészen húszéves fiatallal bővült az ETO FC Győr női labdarúgócsapatának kerete. A játékosok fiatal korul jelentősnek mondható élvonalbeli tapasztalattal rendelkeznek, és a kupagyőztes együttesnél fejlődhetnek tovább.

Győr+ 2023.07.17.

A DAC-tól szerződtetett védőt az ETO

Kovács Márk kölcsönben az ETO FC focicsapatában folytatja pályafutását. A mindössze 19 esztendős védőt a dunaszerdahelyi DAC adta kölcsön az NB II-ben szereplő zöld-fehéreknek.

Pécskai István 2023.07.14.

Szerb válogatott védővel erősített az ETO női focicsapata

Andjela Frajtovics személyében szerb válogatott védőt szerződtetett az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata. A 23 éves, bal lábas belső vagy szélső védő, a szerb bajnok, Spartak Subotica együttesétől került a zöld-fehérekhez.

Pécskai István 2023.07.07.

904 milliós kerettel célozhatja meg a feljutást az ETO

Az elmúlt napokban meglehetősen aktív volt az átigazolási piacon az ETO FC NB II-es labdarúgócsapata. A klub vezetősége igyekszik megerősíteni a csapatot, amely az új érkezők listáját tekintve akár a feljutásért is harcba szállhat a 2023–24-es idényben.

Győr+ 2023.07.04.

Középpályással erősített a Gyirmót

Szőke Gergő a labdarúgó-NB II-ben szereplő Gyirmót csapatában folytatja pályafutását. A középpályásként bevethető 20 éves focista az MTK csapatától egy évre kölcsönbe érkezett Gyirmótra.

Hirdetés