Hirdetés
Címke: átigazolás
Hirdetés
Győr+ 2022.06.22.

Megvan az első igazolás az ETO-nál

Utánpótlás-válogatott középpályást szerződtetett az ETO FC Bencze Márk személyében. A 22 esztendős játékos a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatától érkezik, és kétéves szerződést kötött a csapattal.

Győr+ 2022.06.10.

Yvette Broch és Ana Gros újra Győrben!

Lezárultak az utolsó tárgyalások is, kialakult a Győri Audi ETO KC 2022/2023-as szezon játékoskerete. Az eddig bejelentett Line Haugsted és Sandra Toft mellett, a 2022-es évadban újra zöld-fehér mezben szerepel majd Yvette Broch és Ana Gros.

Pécskai István 2022.03.31.

A Juventus csábítja Szoboszlai Dominikot

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus szeretné átigazolni Szoboszlai Dominikot a német RB Leipzigtől. A torinói csapat négyéves szerződést kötne a magyar válogatott középpályásával.

MTI 2022.02.16.

Szalai Ádám az FC Baselhez igazolt

A svájci bajnokságban harmadik helyen álló FC Basel labdarúgóklubjában folytatja pályafutását Szalai Ádám, a magyar válogatott csapatkapitánya.

Pécskai István 2022.01.21.

Schäfer András az Union Berlinhez igazolt

A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Schäfer András a német élvonalban az ötödik helyen álló Union Berlinhez szerződött. A szlovák DAC-ot elhagyó focistát a berliniek mellett az Arminia Bielefeld is szerette volna megszerezni, a futballista végül a fővárosiak mellett döntött.

Pécskai István 2022.01.21.

Volt élvonalbeli focistákkal erősíthet az ETO FC Győr

A labdarúgó-NB II-ben szereplő ETO FC Győr vezetősége azon dolgozik, hogy megerősítse a csapat keretét. A csakfoci.hu úgy értesült, Makrai Gábor és Ihrig-Farkas Sebestyén is a zöld-fehéreknél folytathatja pályafutását.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat