Címke: Apák napja
Hirdetés
Mihályi Orsi 2023.06.19.

Győri Édes – Gyerekektől, Apák Napjára

Vasárnap az édesapákat ünnepeltük. Az apák szerepének fontosságát számos pszichológiai tanulmány is igazolja. Az apák napját a 20. század elején kezdték el megtartani az anyák napja párjaként. Az apaságot és a szülői szerepet ünneplik ilyenkor.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.18.

Apa csak egy van!

Kislányként mindenki elképzeli, milyen lesz a férje ha egyszer felnő. Várjuk a fehér lovon érkező herceget, aki védelmez és tiszta szívéből szeret. Nekem nem volt sok kitételem, egyszerűen csak azt szeretettem volna, hogy az a férfi, akinek örök hűséget fogadok olyan legyen mint a saját édesapám.

Győr+ 2023.06.16.

Pink és Szóda: Minden nap Apák Napja!

Rendhagyó módon két fantasztikus édesapát láttak vendégül a Pink és Szóda műsorvezetői. Velekei László a Győri Balett igazgatója és Vincze Ottó, korábbi válogatott labdarúgó a június 18-ai Apák Napja alkalmából meséltek csemetéikről, csodás feleségeikről és arról, hogyan lubickolnak a szülői szerepben.

Győr+ 2023.06.16.

Pasikkal a pinkek: apák napjára készülünk!

Rendhagyó lesz a Pink és Szóda 10. adása, ennek persze nyomós oka van, hazánkban ugyanis június 18-án ünnepeljük az Apák Napját. Mint világünnep, honnan máshonnan, mint az USA-ból terjedt el, Magyarországon 1994 óta tartjuk, ekkor indítottak mozgalmat az apák napja bevezetésére.

P. Csapucha Adrienn 2023.06.14.

Szuperapu kerestetik!

Magyarországon 1994 óta, június harmadik vasárnapján ünnepeljük az édesapákat. Bár még közel sincs akkor hagyománya mint az anyák napjának, sokan tesznek azért, hogy a férfiak szülői szerepére, annak fontosságára ilyen formán is fókuszáljanak. Győrben sincs ez másként, a napokban városunkban is elindult egy fantasztikus kezdeményezés. Legyen a te apukád Győr szuperapuja, ne maradj le, nevezd be!

Bátayné Somogyvári Zita 2021.06.20.

Apává nem születni, hanem apává válni kell

Hatalmas ajándék szülővé válni. Nem tudok e témához máshogy hozzáállni, csak hívőként. Az, hogy mi, emberek a Teremtővel együtt munkálkodhatunk, és a teremtésben közreműködhetünk, egyenlő a csodával. Háromgyermekes anyaként, több mint 16 éves házastársként hiszem, hogy az élet nem csupán reprodukció, hanem ennél sokkal több.

Szigethy Teodóra 2021.06.20.

A férfi- és az apai szerep

Talán az a legfontosabb, hogy a társa hagyja a férfit apává válni, hagyja végezni az apai teendőit, s mindehhez adjon időt neki. De már egészen kicsi korban segíthetünk a majdani apává válást, engedjük a fiúkat is babázni!

Hirdetés