Címke: Anna és Berci
Hirdetés
Győr+ 2023.03.08.

Bábelőadás és a Roots & Shoots

Anna és Berci ismét teleportált. A két jóbarát a budapesti Sashegyre látogatott, hiszen korábban már dr. Jane Goodall, a nagyszerű angol tudós is járt a helyszínen. Vendégük Kádár András volt, de a műsorban egy izgalmas, környezetvédelmi bábelőadásról is szó esett.

Csollán Tamara 2023.01.21.

Egy igazi “zöld” példakép: Jane Goodall

Anna és Berci az idei év első adásában egy igazi "zöld" példaképet mutatnak be a Győr+ Televízió legfiatalabb nézőinek. Ő nem más, mint dr. Jane Goodall, egy kivételes angol tudós, aki egész életét az állatok, legfőképpen a csimpánzok védelmének szentelte. Munkásságát most egy lélegzetelállító kisfilmen keresztül ismerhetjük meg, de szó lesz az általa igazgatott Jane Goodall intézet működéséről is.

Győr+ 2022.11.29.

Zöld Expo és a világ legnagyobb tanórája

Egy rendkívüli adással készült az Anna és Berci zöld világa novemberben a nézőknek, egy különös helyszínről idéztek fel egy jelentős, szeptember végi, október eleji győri eseményt, a Zöld Expót, s lestek be a világ legnagyobb tanórájára.

Győr+ 2022.10.24.

Egy igazán különleges iskola az erdő szélén

Van egy különleges iskola a Pannonhalmi-dombság közepén: egy hely, ahol a gyerekek iskolapad és tankönyvek nélkül, tapasztalatok és élmények alapján ismerhetik meg az erdőt. A Győr+ Televízió környezetvédelmi magazinműsorának legújabb adásában Anna és Berci ebbe a ravazdi erdei iskolába látogattak el.

Csapucha Adrienn 2022.10.12.

Anna és Berci öko iskolában tanul

Szeptemberben minden az iskolakezdéstől hangos. Így Anna és Berci is egy oktatási intézménybe látogatott, nem is akármilyenbe, egy örökös öko létesítménybe, a győrszentiváni Móricz Zsigmond Általános Iskolába.

Győr+ Televízió 2022.08.29.

Forog a természetfilm!

A Győr+ TV környezetvédelmi magazinjának főhősei augusztusban is izgalmas témával készültek, ezúttal a természetfilmek varázslatos világába kalauzolják a nézőket.

Győr+ Televízió 2022.07.25.

Így készül Anna és Berci a tanévkezdésre!

Bár még javában tombol a nyár, rohan az idő és hamarosan újra becsengetnek az iskolákban. Hogy igazán zöld legyen a tanévkezdés Anna és Berci néhány jó tanáccsal látja el a gyerekeket és a szülőket.

Győr+ 2022.06.27.

Anna és Berci: mindent a szúnyogokról

A Győr+ Média gyermekeknek szóló környezetvédelmi magazinja júniusban sem maradhatott el. Kuka Berci és Markó-Valentyik Anna most a szúnyogokról beszélgettek.

Győr+ 2022.05.25.

Barkácsolj Annával és Bercivel!

Környezetvédelmi magazinunk májusi adásában főszereplőink fúrnak, faragnak. Érdemes lesz ezúttal is velük tartani!

Hirdetés